2777
2789
عنوان

پیشنهاد کادو روز مادر

90 بازدید | 11 پست

بنظرتون واسه مادربزرگ شوهرم که مغروره و حدود ۶۵ سالست چی بخرم؟ لباس و... بخری نمیپوشه

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مادربزرگ همسرتم میخری؟!

ایول

فقط من یه سوال برام پیش اومد ، بی ربطم هست

مادر بزرگ همسرت ۶۵ سالشه

دخترشون ک مادرشوهر شماست چند سالشونه؟

و پسر ایشون ک همسر شماست جند سالن؟

اخه ۶۵ سال سن خیلی کمیه برای مادربززرگ‌بودن

بیشتر‌میتونستن مادر شوهر باشن

یادم تورو فراموش..

نه پول بدم که دیگه هییییچ....

میگه مگه گدام...

پارچه بخری هم نمیدوزه

من خودم به ذهنم یه گلدون طبیعیه شیکه و لی مادرشوهرم پارسال واسش خریده بمناسبت روز مادر.زشت نیس دوباره من بخرم؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

به نظرمن یه جعبه شیرینی با دوتا شاخه گل رز بخر...‌

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

یایه قاب هایی هست وان یکاد داره مثل پوست حیوون میمونه تو قاب از اونا بخر واسش

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن