2777
2789

خانما سلام من رفتم دکتر بهم گفت زخم داری و باید فریز بشی حالا موندم ک چیکار کنم بهم گفت تا زخمت درمان نشه باردار نمیشی حالا موندم چیکار کنم کسی تجربه ای اگه داره خواهش میکنم راهنماییم کنه

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبل بارداريم داشتم ك با دارو رفع شد و فريز نكردم چون چيزاي بدي در موردش شنيده بودم و بعد زخم اقد ...

با دارو آخه دیروز دکتر به من گفت باید حتما فریز بشی

پس یعنی واقعا رو باردار نشدن تاثیر می زاره؟؟؟؟

من قبل بارداريم داشتم ك با دارو رفع شد و فريز نكردم چون چيزاي بدي در موردش شنيده بودم و بعد زخم اقد ...

خدا حفظ کنه گل پسرتو

با دارو آخه دیروز دکتر به من گفت باید حتما فریز بشی پس یعنی واقعا رو باردار نشدن تاثیر می زاره؟؟؟؟

راستش نميدونم من وقتي بم گفتن زخم داري خودم نخواستم اقدام كنم چون شنيدم باعث سقط ميشه ولي فك نكنم رو باردار شدن تاثير بذاره دكتر منم فريز و پيشنهاد داد ولي من رفتم پيش ي ماما با دارو از بين بردش داروش دست ساز بود خودش درست كرده بود راستي با عسلم ميتوني از بين ببريش ولي اول امتحان كن ببين حساسيت نداري بش

راستش نميدونم من وقتي بم گفتن زخم داري خودم نخواستم اقدام كنم چون شنيدم باعث سقط ميشه ولي فك نكنم رو ...

ممنونم گلم