2777
2789
عنوان

چرا خواهرم نسبت به من اینقد سنگدله

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 20 پست
موقعیت شوهرت بهتر از اون نیست؟ حسادت نکرد؟

چرا متاسفانه  شوهرم من هم تحصیلات و شغل خوبی داره

ولی شوهر خواهر من نه تحصیلات و نه شغل خوبی داره فقط یه خانواده شیک و باکلاس داره خود خواهر من بیست سال پیش فو ق لیسانس داشت خودش معیار همین بود

ههمش میگه مادر شوهرت خیلی روستایی قیافش یک بار هم به من گفت خیلی دهاتی هستن من چون ۱۷ سال بزرگتر از من هست نمیتونم جوابش بدم نمی خوام ناراحتش کنم

منم دست تنها اسباب کشی کردم تازه دوماه بود زایمان کرده بودم هیچ کس کمک نیومد اما خواعر بزرگم اسباب ک ...

تنهاییی خیلی سخته من خرید عروسیم خرید سیسمونیم همش تنهااا بودم چون نمی خواستم کسی ناراحت کنم ترجیح دادم خودم تنها بار این همه مسئولیت به دوش بگیرم ولی در عوض اعصاب راحت باشه خیلی سخته آدم خوشی های زندگی شو از نزدیک ترین کسش مخفی کنه دلم خیلی شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا متاسفانه  شوهرم من هم تحصیلات و شغل خوبی داره ولی شوهر خواهر من نه تحصیلات و نه شغل خوبی د ...

خب پس دلیل کارهاش مشخص شد

یه سری بشین باهاش حرف بزن

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
من درکت میکنم.خواهرت حسادت میکنه. یکی به من گفت فکر کن بیماره.که واقعا هم حسادت بیماریه که هم خود ا ...

همیشه از ته دلم از خدا میخوام هر چی میخواد خدا بهترینش بهش بده همیشه هر جایی که میرم به یادش هستم هر چی برای خودم میگیرم سعی میکنم برای خودش یا دخترش هم بگیرممم 

عزیزم شوهر م من هم تحصیلات بالای داره و هم کار خوبی همش فکر میکنه مامانم اینا اونو به زور شوهر دادن ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم همسرتون کجایی هستن و خانوادش ساکن کجان؟چون دقیقا منم مشکل شمارو دارم.متنها من مجردم و خاستگار از شهرستان دارم که اونم میخواد بیاد تهران خونه بگیریم.ولی خواهرم به شدتتتتت مخالفه و بهش فحش میده حتی