2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالش... فک کن من قدم 160 وزنم 53. موهام بور سفیدم چشمام عسلی ولی اعتماد به نفسم زیر صفره یعنی هر ...

عزیززززم 

اینجوووری فکر نکن 

حتی اکه این خصوصیات هم نداشتی 

بدون هرکسی زیبایی منحصر به فرد خودشو داره 

همیشه اعتماد به نفس داشته باش

پسرا از دخترای با اعتماد بنفس خوششون میاد 

که خودشونو بالا ببینن 

نه کسی که خودشو کم میبینه عزیزم 

کتاباشو بخون و نتیجشو کم کم ببین تو زندگیت 💋

من تجربه خودمو میگم اصولیشو نمیدونم، اما تو ذهنت وقتی داری بش فک میکنی ته قلبت احساس خوبی داشته باشی ذوق داشته باشی براش، با ترس نباید باشه، خیلی هم تاکیدی نباشه مثلا دستوری باشه که باید حتما این بشه

یجوری تو ذهنت داستان بساز تخیل کن موقعی که تو ذهتت هستن لبخند بزن آرامش داشته باش

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
من تجربه خودمو میگم اصولیشو نمیدونم، اما تو ذهنت وقتی داری بش فک میکنی ته قلبت احساس خوبی داشته باشی ...

نباید تاکید کنی باید بشه؟ فقط تصور؟ 

❤️😍
همش تو ذهنم تصور میکردم ک برمیگرده معذرت خاهی میکنه و دقیقا شبایی ک زیاد فکر میکردم فرداش این اتفاق ...

خيليي سخته واقعا تمرين زياد ميخواد، چون همش ادم اضطراب و استرس داره تازمياد مثبت فكر كنه سريع فكراي منفي مياد تو ذهنه ادم

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
نباید تاکید کنی باید بشه؟ فقط تصور؟ 

منظورم از تاکید ینی اینکه دستوری نباشه نباید به کائنات دستور داد، باید با ملایمت با آرامش ازش بخاین

بازم میگم من تجربه های خودمو میگم

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤
منظورم از تاکید ینی اینکه دستوری نباشه نباید به کائنات دستور داد، باید با ملایمت با آرامش ازش بخاین ...

ممنونم عزیزم که از تجربه هات بهم گفتی خيليي ممنونم 

❤️😍
😂😂😂خیلی منفی نگر شدم همین باعث شده اعتماد به نفسم بیاد پایین چشم حتما میخونم

خیلی زود بگیر بخونش...

خیلی روت تاثیر میذاره...

کلا دیدت رو به زندگی تغییر میده.

همیشه بدون که خدا آنچه که به دیگران داده، و بلکه بیشتر از اون رو به تو خواهد داد...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.