2777
2789
عنوان

میباره 🤔🤔🤔نمیباره🙄🙄🙄🙄

116 بازدید | 18 پست

گیج شدم یه جا نوشته از چهارشنبه میباره یه جا نوشته بادیه😐خانوما کسی میدونه دو سه روز آینده هوای تهران چطوره .لطفن بگین😘😘😘

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داره بباره ولی نمیباره شایدم بارید البته

والا .یهو دیدی سیل اومد .من یه دوازده متری دارم هر سال بدون استثنا میباره روش.😂😂

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
این نتیجه ایه که من کسب کردم

فدات شم یه نتیجه بده از این من نفهمیدم میباره یا نه😆😆😆😆

اخرهفته هوا خرابه؟من میخوام فرش بشورم😩😩😩

منم .دوتا شستم دوتا بزرگا مونده😅

فدات شم یه نتیجه بده از این من نفهمیدم میباره یا نه😆😆😆😆

😂😂چشم

سه شنبه باد

چهار شنبه و 5 شنبه بارون

البته اینجوری نیست که بگم 100 درصدیه

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
😂😂چشم  سه شنبه باد چهار شنبه و 5 شنبه بارون البته اینجوری نیست که بگم 100 درصدیه

وااای نه😭😭😭اونوقت باید آلاخون بمونم تا هفته بعد .لنگ همین دوتا فرشم .دعا کن نباره😁😁😁

وااای نه😭😭😭اونوقت باید آلاخون بمونم تا هفته بعد .لنگ همین دوتا فرشم .دعا کن نباره😁😁😁

😂ایشالاااا

شنبه یکشنبه بباره خوبه ؟

دعا کنیم شنبه بباره 😀

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
😂ایشالاااا شنبه یکشنبه بباره خوبه ؟ دعا کنیم شنبه بباره 😀

اره عالیه دعا کن بگو از شنبه به بعد هر چقد خواست بباره من مشکلی ندارم اوکیه😎😎😎😎😂😂😂

اره عالیه دعا کن بگو از شنبه به بعد هر چقد خواست بباره من مشکلی ندارم اوکیه😎😎😎😎😂😂😂

خوب پس دوستان تصویب شد بریم که دعا کنیم بارندگی از شنبه شروع شه

خوب پس دوستان تصویب شد بریم که دعا کنیم بارندگی از شنبه شروع شه

😁😁😁😁😁مثلن الکی همع گوش به دعای منن😅😅😅