2777
2789
عنوان

خرید عید

654 بازدید | 50 پست

سلام امروز رفتم بازار برای خودم و دخترم لباس انتخاب کنم برای عید خیلی گرونشون کردن مانتوهای معمولی ۲۶۰ به بالا ،سارافن بچه گانه همه بالای ۲۰۰ چه خبره ،مانتو شلوار کارمندی ۴۵۰،۵۰۰  

هیچی نخریدم اومدم خونه     

سمت لباسای مردونه هم اصلا نرفتم گفتم حتما اونام همین جورن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی گرونه منم مانتو دیدم خوشمم اومد واله قیمتش بالا بود منصرف شدم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

به خاطر وضع مالی منم نمیتونم امسال یه روسری هم بخرم هچی هم ندارم نمیدونم جلوی فامیل چه جوری برم😢

❤ باش آغرسی:گجه چاغی یاتمادیم باش یاستغینا آتمادیم دئیب دوردوم وای باشیم توکدو گوزدن یاشیم هچ آنام دا یاتمادی باش یاستغینا آتمادی باشیم اوسته دایاندی شام کیمی منه یاندی درمان ایچیردی احمال باشیما گویدو دسمال دینجلیب یوخلادیم من آنا چوخ چوخ ساغول سن آنا الین وار اولسون گونلونده کدر سولسون❤

گلم مجبور که نیستیم بخریم.اگه پارچه داری بده برات بدوزن.اگرم لباس داری همونا رو استفاده کن اخه کی گفته حتما باید لباس نو گرفت حتما.برا دخترت بگیر بچه است.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

منم مجبورم مانتویی که خودم دوختم رو بپشم . البته حرصم می گیره به این مانتوهای تکرای و ساده این همه پول بدم . انشالله بعد عید یه دونه با پارچه خوب می دوزم . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.