2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش ميگه

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 49 پست

هفت ماهشه خب . عزیزم .. مادرشوهرمن خ شوهرام میگن  بزرگ شه میدونم دیگه تحویل نمیگیره مارو 😅بزار الان خوش باشن

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز مادر بره مادر شوهرتون چی میدین من کوفت میخوام بهش بدم زنیکه جمعه رفتم خونشون انقد بهم متلک انداخت الانم سر اون با شوهرم دعوا کردم دوروزه باهم قهریم انقد حرص خوردم سرم از دیشب داره میترکه 

من که از خدامه عاشق مادر شوهرم باشه روزی ۸ ساعت پیششه. زیاد روحیه بچه داری ندارم

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

پس من چی کار کنم که بچم هیچ زبون باز نکرده بعد تو نماز جمعه مادر شوهرم مامانمو دیده برگشته گفته هر وقت میرم نوه ام گریه میکنه میگه مادر جون تو رو خداااا نرو...پسر من تازه شده بیست ماهه فقطم بلده بگه مامان-بابا-هم-جیش-والسلام😑😑

روز مادر بره مادر شوهرتون چی میدین من کوفت میخوام بهش بدم زنیکه جمعه رفتم خونشون انقد بهم متلک انداخ ...

رابطت و کم کن یا مثل خودش جواب بده از رو بره

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
ميگفتن كه نوه سون ايشون از مادرش بيشتر دوست دارن

باور کن مامان منم همینو میگفت. ولی ما ناراحت نمیشدیم. شاید چون اون مادرشوهره این مادر

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1