2777
2789

الان سه ماهه اقدام کردم یه دخمل دارم پنج سال جلوگیری داشتم ولی حامله نمیشم این ماه کلومفین  وآمپوا اچ سی جی زدم بازم نشد فولیکولممم چهارده 

من یه ملکه دوست داشتنی هستم خداروشاکرم بابت همه چیزهایی که من داده ازجمله دخملم  

عزیزم بعدازیه مدت که جلوگیری داشته باشی تخمدانت ضعیف میشه بعدزمان میبره تابارداری بعدی من۲سال جلوگیری طبیعی داشتم یکساله اقدامم ولی هنوزنشده.

توی ایام پریودیت ازروزاول تاروزبیستم حلوای میتی بخور

هرروزبه شوهرت عرق کاسنی بده بخوره

توی ایام پریودیت سردی نخور

باروغن سیاهدانه تخمداناتوچرب کن

توی ایام پریودی حتمارطب بخور

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بعدازیه مدت که جلوگیری داشته باشی تخمدانت ضعیف میشه بعدزمان میبره تابارداری بعدی من۲سال جلوگیر ...

حلوا میتی چیه گلم میخوام بچم پسر بشه یه فرشته کوچولو دارم دوست دارم یه لندهورم داسته باشم😂😂😂

عزیزم بعدازیه مدت که جلوگیری داشته باشی تخمدانت ضعیف میشه بعدزمان میبره تابارداری بعدی من۲سال جلوگیر ...

خوب خودبه خود چجوری قوی میشه من فقط  روزای تخمک گذاری نزدیکی داشتم ینی ماهی یه بار

دکتر من کلومیفن و لتروزول همزمان داده بهم.3وم تا 5م سیکل لتروزول 6م تا 9م کلومیفن.اما امپول نداد

منم سوم تا نهم کلومفین روز تخمک گذاری اس سی جی زدم دوازده ساعت بعد نزدیکی داشتم

حلوا میتی چیه گلم میخوام بچم پسر بشه یه فرشته کوچولو دارم دوست دارم یه لندهورم داسته باشم😂😂😂

عزیزم توی اینترنت سرچ کن دستورش میاد

اینایی هم که گفتم انشاالله جواب بده بچت پسرمیشه

توی پریودی کاچی بخور

روزای تخمک گذاری روباکِیت مشخص کن وهمون روزاقدام کن

دخول عمیق باشه وقبل ازشوهرت به ارگاسم برس

قبل ازنزدیکی هم چنددقیقه بشین توی محلول آب وجوش شیرین

لبنیات هم مصرف نکن

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
عزیزم توی اینترنت سرچ کن دستورش میاد اینایی هم که گفتم انشاالله جواب بده بچت پسرمیشه توی پریودی کا ...

خوردن گرمیجات موقع پریودی فراموش نکن مخصوصارطب

عزیزم توی اینترنت سرچ کن دستورش میاد اینایی هونم

م که گفتم انشاالله جواب بده بچت پسرمیشه توی پریودی کا ...

باورت میشه من کلا گ.رممم ولی اون موقع انقدر عثبی هستم واسترس دارم نمیتونم حسی داشته باشم ولی تخمکم ضعیف شده واینکه ینی چی با سیاهدانه تخمدانمو چرب کنم 

ببینید دقیقا تواین سه ماه که جلوگیری نداشتم پریودی هام کاملا نامنظم شده درحالی که قبلا عالی بود سروقت بیست وهشت روز یه بار الان سه ماهه درد شدید دارم انگار نمیخوام پریود بشم به زور میشم با درد خیلی زیاد 

این ماه که دردم خیلی زیاد دو هفته نزدیک پریودیم حالت تهوع شدید داشتم حتی معده دردم داشتم گفتم صددرصد باردارم حتی دوروز پریودیم عقب افتاد ولی روز اخر درد خیلی شدید گرفتم ولی خون ن.میومدم یه لیوان زعفران خوردم نیم ساعت بعدش پریود شدم البته قبلش تست بارداری دادم دوبار که خیالم راحت بشه ح‌امله نباشم