2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میپزم دوسه ساعت 

بعد کامل تمام استخوناشو با آبکش جدا میکنم و اون حالت آب و غضروفی ک میمونه بسته بندی میکنم میذارم فریزر هربار تو سوپ میریزم برا بچه هام

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

اول قشنگ تمیزش کنه.بعد بزاره تو یک قابلمه بزرگ اب بریطه دو تا پیاز رو چهار تیکه کنه با یکم زردچوبه.بزاره پنج شش ساعت بجوشه...بعدش بسته بندی کنه بزاره فریزر مثل ژله میشه

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
ناخن هاشو بگیره بشوره با یه پیاز بزاره دو سه ساعت بجوشه بعدابشو برداره.ادویه و نمک هم نزنه چون برای ...

بچه هانمیخورن من ادویه نمکم زدم اصلانمیخوره درست کردنش قلق داره منم بلدنیستم کسی میدونه بگه

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

خوب بشوره کف پای بعضیاش سیاهی داره خوب بکنه

بعد که شست 5دقیقه تو اب جوش بزاره جوش بزنه بعد خانوش کنه بشوده.ناخناش نرم میشه ببره سر انگشتارو.باز بشوره بنداره تو قابلمه اب بن اندازه مناسب بریزه پیاز بندازه توش بزاره 4ساعتی بپزه 

بچه هانمیخورن من ادویه نمکم زدم اصلانمیخوره درست کردنش قلق داره منم بلدنیستم کسی میدونه بگه

من همینطوری درست میکنم بعدمیزارم تو زیپ کیپ صافش میکنم  توفریزرهر روز یه تکه شومیشکونم گرم میکنم ی وقتایی دوقطره اب لیموهم میزنم بعدیاقطره چکون ب دخترم میدم .قطره چکونش مهمه چون راه پس زدن ندارن😉

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️