از دست خواهرم همش میخواد غیبت زنداداشمونو بکنه هربار ب ی بهونه بحث و عوض کردم ولی روز بعد همون اشو همون کاسه
نمیتونمم مستقیم بگم غیبت نکن
چ کنم
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
جواب ندم اینقد پشت هم تند تند پی ام میده اعصابم خورد میشه
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
گناه غیبت و شنونده اش انقدر سنگینه که باور کن بگی غیبت نکنید هیچ چیزی رو از دست نمیدی
منم از همین گناه میترسم😔
دقیقا منم همین.مشکل وداشتم بگوچی شد خداوکیل خواب دیدم ینفر بهم میگه به خواهرت بگو اینقدرغیبت نکنه منم دقیقا عین خوابمو گفتم دیگه غیبت نمیگنه اصلا وابدا من میگم باهرکسیم مشکل داری روبروش بگو بهش نه پشت سرش غیبت نشون دهنده ضعف طرف که این جسارت ونداره روبرو بشه با اون شخص
دقیقا منم همین.مشکل وداشتم بگوچی شد خداوکیل خواب دیدم ینفر بهم میگه به خواهرت بگو اینقدرغیبت نکنه من ...
منم خوشم نمیاد کلن چ زنداداشم چ هرکسه دیگه ای دوس ندارم پشتش حرف بزنم