2777
2789
عنوان

آمپول پرولوتون

720 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من هفته ۲۸بارداری هستم بخاطر سفت شدن شکم و درد واژینال و چون قبلا زایمان زودرس داشتم دکترم برام آمپول پرولوتون تجویز کرده

اول اینکه آمپول ۲۵۰خارجی گیر نمیارم کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد

دوم اینکه هفته پیش ۵شنبه یدونه خارجیشو گیر آوردم تزریق کردم دیروز همون پایی که تزریق کردم از کشاله ران تا مچ پا از درد داشت منفجر میشد تو عوارض آمپول این درد نوشته نشده بود کسی تجربه ی این درد رو داره؟؟؟

ممنون از پاسخگوییتون

آمپول فمولایف ایرانیشه، من وقتی پرولوتون گیر نمیاوردم فمولایف میزدم. من دردی ک شما میگی رو نداشتم، فقط همون موقع تزریق دردش زیاد بود. 

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
آمپول فمولایف ایرانیشه، من وقتی پرولوتون گیر نمیاوردم فمولایف میزدم. من دردی ک شما میگی رو نداشتم، ف ...

آمپول ایرانی اثر داره ؟

میترسم اثرش کم باشه

من موقع تزریق خیلی میسوخت جاش ولی دیروز از درد داشتم گریه میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزی م منم ۵۰۰ میزنم هر هفته شب بعد زدن جفت کشاله رونم به مرز فلج شدن میرسه

من با بیچارگی گیر میارم آمپولو هر هفته از یه داروخونه میگیرم

کژالم ندیده میدونم تو زیباترین دختر دنیا هستی     
عزی م منم ۵۰۰ میزنم هر هفته شب بعد زدن جفت کشاله رونم به مرز فلج شدن میرسه من با بیچارگی گیر میارم ...

منم کلی گشتم تا تونستم از یه داروخونه یدونه پیدا کنم

برای درد پا شما چیکار میکنید؟

منم کلی گشتم تا تونستم از یه داروخونه یدونه پیدا کنم برای درد پا شما چیکار میکنید؟

کیسه آب داغ میکشم روش من بدبخت استاحت مطلق هستم همش باید به پهلو بخوابم دیگه دردش و تصور کن

الهی بمیرم  میفهمم چقد درد داری انشاالله به سلامتی زایمان کنی

خدا نکنه عزیزم 

انشالله تو هم گل پسرت و سالم و تپل و خوشمل بغل بگیری 😍😍😍

آمپول ایرانی اثر داره ؟ میترسم اثرش کم باشه من موقع تزریق خیلی میسوخت جاش ولی دیروز از درد داشتم گ ...

برا من ک اثر داشت عزیزم.

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟