2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شدم؟ 😨

272 بازدید | 20 پست

دوستان گل، من دیروز جلسه چهارم لیزرم بود برای بیکینی، هفته گذشته پریودم تمام شد، اومدم خونه دیدم یکم لک قهوه ای شدم یه کوچولو هم زیر شکمم درد میکنه، 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

امروز زنگ زدم کلینیک لیزر گفت اینقدر که خودتو منقبض کردی حتما زیر دلت درد گرفته و اینکه حتما پسماند های پری قبلیته

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار اومده 

خیلی هم درد داشت دیروز، پس جای نگرانی نیست نه؟ 

تخمک گذاریته ربطی به لیزر نداره چقدر هزینه میدی هر جلسه راضی هستی

اره خیلی خوبه،بیکینی کلا 70

تاثیرش چقدر بود

تا حالا که عاااالی بود فقط پایینش یکم در میاد، بقیه جاها نه

خیلی هم درد داشت دیروز، پس جای نگرانی نیست نه؟ 

نه چرا باشه 

به قول دوستمون شایدم تخمک گذاریه منم بعضی وقتها اینجوری میشدم 

دخترم منو ببخش💔 عذاب وجدان شدید باعث شده هیچوقت نتونم خوشحال باشم 😔

تخمک گذاریته ربطی به لیزر نداره چقدر هزینه میدی هر جلسه راضی هستی

من تا حالا اینجوری نشده بودم، تخمک گذاری لک قهوه ای میاد؟ 

نه چرا باشه  به قول دوستمون شایدم تخمک گذاریه منم بعضی وقتها اینجوری میشدم

اخیییی ممنون ترسیده بودم 

من تا حالا اینجوری نشده بودم، تخمک گذاری لک قهوه ای میاد؟ 

مال منم یه وقتا میاد یه دم نوش بابونه بخور آروم میشی یا یه چایی نبات اگه طبعت گرم نیس

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕