2777
2789
عنوان

اونایی که اهل قم هستن...

4940 بازدید | 17 پست

سلام دوستان عزیز، اگه میشناسید یه متخصص ارتوپدی خوب و باتجربه تو قم بهم معرفی کنید.. زانوهام آرتروز داره  

❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چرا کشور قم؟ 

برا اینکه یکی از روحانی ها پیشنهاد کرده بود قم ب عنوان ی کشور مذهبی اعلام استقلال کنه...البته فکر کنم بیشتر هدفش جلب توریست و اینا بود با این کار..

بعد از اون دیگه ملت ب کمتر از قم رضایت نمیدن  

دکتر فاضل صداقت دکتر خوبیه  مطبشم توی دورشهر کوچه 18 یک روز در هفته هم توی درمانگاه قرآن و عت ...

ممنون عزیزم، خودتون تاحالا پیشش رفتید؟ چون برا مشاوره درمان میخوام برم پیشش جای دیگه گفتن عمل کن. هم ازش برگه استعلاجی بگیرم

برا اینکه یکی از روحانی ها پیشنهاد کرده بود قم ب عنوان ی کشور مذهبی اعلام استقلال کنه...البته فکر کن ...

عجب نشنیده بودم چه ادعایی

دکتر ذاکری تو خیابون جمهوری 

فقط معطلی زیاد داره 

دکتر غزنوی هم اگه نوبتش و بتونی بگیری حرف نداره 

تهران مطب داره 

قم هم تو درمانگاه تخصصی

اسم ش و یادم رفته

ولی واقعا حرف نداره

دکتر ذاکری تو خیابون جمهوری  فقط معطلی زیاد داره  دکتر غزنوی هم اگه نوبتش و بتونی ...

ممنون گلم خدا خیرتون بده، شماره ای ندارید از دکتر غزنوی یا آدرس دقیق. اسم کوچیکشون و نمیدونید؟