2777
2789
عنوان

۴ عدد شیر خشک ببلاک ARبدو تولد

114 بازدید | 6 پست

۴تا شیر خشک ببلاک دارم به بچهام سازگار نیست زیر قیمت میدم با شیرگیگوز و مای بی بی هم تعویض میکنم خونمون کرجه.... تهرانم باشه تا جایی میاریم شهرستانم باشه میدم اتوبوس

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

تاریخ داره؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ داره؟

بله تاریخ داره تازه خریدم بچهام دوماهشونه

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

وااای اینهمه مشقت واسه ۱۰۰تومن حالا ارزونم بدی ۲۰تومن سوده براما وااای مخم پاچید

منم چون‌که دستم خیلی تنگه نیاز دارم‌عوض کنم

منم‌یه‌عالمه‌کفش‌و‌کیف‌و‌مانتو‌دارم‌کی‌میخاد

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍