2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

262 بازدید | 27 پست

روز همگی بخیر 

داداش من جدیدا خونه خریده من یک شهر دیگه هستم براش تابلو فرش سفارش دادم که بره خونه مامانم بعد ببرم براشون که گفت عید مسافرت هستن و نیستن گفتم من براتون کادوخونه گرفتم که میره خونه مامان شما برو برش دار میمونه خاک میگیره تا من دوباره بیام حداقل چهار پنج ماه دیگه است بعد دیروز زن داداشم زنگ زده که خواهرهای من اون چیزی رو که دوست داشتم برام گرفتن کاش توهم میگفتی میگفتم چی بخری و پولش تقریبا ۲ برابر کادومن بود دیشب بهش پیام دادم که لغوش میکنم و گفت نه من دوستش دارم حالا امروز پیام داده من خونه ام جانداره بزنم اگرمیشه لغوش کن خونه شون ۱۵۰ متری یعنی یک فضا ۷۰ سانت نداره اینو بزنه خیلی دلم شکست شوهر من نزدیک یک ساله ورشکست کامل شده من ازگلو خودم و بچه ام زدم اینو گرفتم حالا میخواد بی منتش کنه و درنهایت سفارش رو با ضرر پس دادم 

قبلا هر گفته بود از من کادو قبول نمیکنه چون من مستاجرم و خونه ندارم 

کاش قبل از حرف زدن فقط یک ثانیه فکر کنیم واقعا دلم شکسته ازش 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخيييييي عزيز دلم چه خاهرشوهر مهربوني و چه عروس بي لياقتي😏😏😏مطمعن باش يه جا تقاص شكستن دل تورو پس ميده،والا خاهرشوهر من يه تاپ بهم ميده من ذوق مرگ ميشم چ برسه تابلو فرش😮

عشقـــم علي&هليا😊

واقعا خ پروئه.باید میگفتی نمیشه کنسلش کنم.

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چقدر بی ادبه😥😢

سرخونه خریدن هر چند روز داداشم زنگ میزد که خواهر زن هام خواهری کردن پول بهم قرض دادن طلاهاتو میدی به من آخرش گفتم من فقط حلقه ازدواج و نامزدیم هست نمیتونم بفروشم 

خودمون کلی مشکل مالی داریم که اصلا داداشم خبر نداره و نگفتم 

اخيييييي عزيز دلم چه خاهرشوهر مهربوني و چه عروس بي لياقتي😏😏😏مطمعن باش يه جا تقاص شكستن دل تورو پس ...

به خداخودم عروسم اگر خواهرشوهرم مادرشوهرم چیزی برای خودم یا بچه ام بگیرن حتما میرم خونه شون میبرم و استفاده میکنم جلوشون و کلی ازشون تشکر میکنم که فکر نکن محبتشون برام مهم نیست 

سرخونه خریدن هر چند روز داداشم زنگ میزد که خواهر زن هام خواهری کردن پول بهم قرض دادن طلاهاتو میدی به ...

خدای من. ماهم خونه خریدیم اما دیگه از خواهرشوهرم قرض نکردیم😣

خیلی قدیمی ام. بخاطر حرف حق قطع دسترسی میشم از رو نمیرم!!!!