2777
2789

با این خصوصیات خوبش زندانم رفته چندماه،حالا هرسری دعوا میکنن خانوادم میرن با خانوادش صحبت کنن اونا میگن دخترتم مقصره خب این دوس داره دوستاشو بیاره قلبیون بکشن چ اشکالی داره زنشم همراهیش کنه

یک خانواده ی عوضی داره ک نگو،کار ک نداره خونم ب اسم مادرشه نهایتا قسط بندی میکنه چندماه در میون بخوا ...

عزیزم میگم قرار نیست مهریه بده !

شما چشم به مهریه نداشته باش!

قرار بخاطر مهریه بچرو بگیری ! 

الان سکه 5 میلیون تومنه ! معلومه که نمیده ! توی دادگاه اعلام کنه خواهرت مهریمو میبخشم به جاش بچمو میگیرم ! اون الان ماهی ی سکه که سهله ربع سکه هم نمیتونه بده ! واسه همین قبول میکنه ! 

بچه چند سالشه؟

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج بچه رو کی باید بده؟

مادرش ! سر کار رفتن یا تو خونه کار کردن برای خرج بچه خیلی بهتر از نگه داشتن اون بچه پیش پدر مست رفیق باز زن بازه !

نمیتونه بره سر کار تو خونه کار کنه ! خیاطی کنه ! هنری بلد نیست میتونه سبزی و رب و ترشی بفروشه تو محل و همسایه ها و برای سوپری ببره ! والا به خدا آینده بچه ای که بخاطرش با این جور مردا ادامه میدید هزاری بدتر از طلاق گرفتنو کار سخت کردنه مادرش میشه ! اگه میخوان فداکاری کنن برای بچه اشون اینجوری فداکاری کنن ! فرض کنن شوهرشون مرده ! رفته بیرون تصادف کرده! میخوان چیکار کنن ؟ همون کارو کنن !

این نظر منه ! اون بچه آینده اش تباهه با این پدر

لیسانس داره،خانوادم انگار از حواشی بعد طلاق میترسن

به نظر من باید پدر و مادر منطقی داشته باشید ! خداروشکر که خواهرتون تحصیلات دارن !

همین حرفارو به مادر پدرتونم بگید ! بگید بچه ای که شاهد بد رفتاری پدر و کتک خوردن مادرش و مستی و زن بازی پدرش باشه آیا سالم بزرگ میشه ؟آیا میشه آینده خوبی براش تضمین کرد ؟

براشون مثال بزنید از زن هایی که جدا شدن و موفق شدن و بچه های موفقی تحویل جامعه دادن ! 

من یکی از دوستام همسرش درست زمان زایمانش بهش خیانت کرد و حتی نخواست بچشو بیاد ببینه و جدا شدن ! دوستم با بچه نوزادش تنها موند ! اونم لیسانس داشت رفت سر کار و بچه اشو تنها یی بزرگ کرد و الانم مجدد ازدواج کرده و واقعا خوشبخت!

ما یبار زندگی میکنیم ! حق خواهرتون زندگی سالم و عاشقانه و حق بچه اش زندگی خوب و بی استرس و سالم هستش ! 

این شانسو از خودش میگیره که چیو به دست بیاره !

بشینه بنویسه موندن تو این زندگی چی براش داره و جدایی چیا میتونه براش داشته باشه !

با مامانم حرف زدم گفتم تا کی غصه هاشو بریزه تو دلش اخر دق میکنه

بهترین کارو کردید .

نظر مادرتون چی بود ؟

بگید هیچی مهم تر از سلامت خواهرمو بچه اش نیست !

فردا اگه بچه اش یا خودش لطمه روحی ببینن همین مردم جامعه که بخاطرشون از طلاق میترسیم برامون کاری میکنن ؟

خواهرم هیچ امیدی بهش نداره بعضی وقتا میگه خداکنه بمیره بعد پشیمون میشه

نفرین خوب نیست ولی خب با این وجود هم نباید بهش امیدی داشته بشه اینجور آدمی درست بشو نیست چون خودش انتخاب کرده اینجور باشه

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤