2777
2789

بچه ها شوهر خواهرم دست بزن داره همیشه ن،گاهی،دوستاشو جمع میکنه خونه مشروب میخورن قلیون میکشن خیانت هم میکنه عصبی هم هست رفتارای خیلی زشت داره مثلا تو مهمونی جلوی پدربزرگم پاشو دراز میکنه یا دراز میکشه سرشم یکسره تو گوشیه بخاطر کاراش از کاراش همیشه اخراج میشه

پریشبم سراین قضیه ک بادوستاش قلیون کشید و موکت و از چندجا سواراخ کرد خواهرم باهاش دعوا افتاد اونم کتکش زد خواهرم بعدش قهر کرد باهاش سرسنگینه امروز بهش پیام داد ک برو خونه مادرت دیگه نمیخوام ریختتو ببینم،خواهر ساده من داره گریه میکنه ،بهش میگم طلاق بگیر میگه بچه رو چیکار کنم

بچه ها شوهر خواهرم دست بزن داره همیشه ن،گاهی،دوستاشو جمع میکنه خونه مشروب میخورن قلیون میکشن خیانت ه ...

وایی خدا لعنت کنه شوهرخواهرت طلاق فقط چون راهی نداره خیانت آدم بشونیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرتون  بابت رفیق بازی و  شخصیت ضد اجتماعی همسر محترم شون  دلخور نیستن  و  بابت موکت  ناراحت شدن ؟؟

بنظرم ؛ خواهرتون  یه مشاور حاذق و دلسوز  برن و بعد درباره زندگی شون  تصمیم قاطعانه بگیرن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مهریه اجرا بزاره....پزشک قانونی ...بعد طلاق

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

طلاق

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
۲۰۰ تا سکه ولی مگه میده،خونشم ب اسم مادرشه

قرار نیست بده که خواهر شما باید مهریه اشو بذاره اجرا و بگه حضانت دایم بچمو بده تا مهریه امو ببخشم !

خودش و بچه اشو از زندگی با این مرد نجات بده !

به خواهرت بگو وقتی بچه اش پدرشو الگو قرار بده تو مقصری !

وقتی بچه ات از پدرش آسیب ببینه تو مقصری !

حیف اسم پدر رو این مرد

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
قرار نیست بده که خواهر شما باید مهریه اشو بذاره اجرا و بگه حضانت دایم بچمو بده تا مهریه امو ببخشم ! ...

خرج بچه رو کی باید بده؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
قرار نیست بده که خواهر شما باید مهریه اشو بذاره اجرا و بگه حضانت دایم بچمو بده تا مهریه امو ببخشم ! ...

یک خانواده ی عوضی داره ک نگو،کار ک نداره خونم ب اسم مادرشه نهایتا قسط بندی میکنه چندماه در میون بخواد بده