2777
2789
عنوان

بیاین بگین اسم بچه هاتون چیه؟🤔😻

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیـــدا آدریــــن بچه ندارم م ...

اسماتون قشنگه

من کلااسمایی که با آ شرو میشه میدوستم😀

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
الان ناراضی هستی؟

نه چون هردوشون یه جور نذر بودن اولی رو گذاشتیم صالح چون بین منو شوهرم زیاد اختلاف بود غروب جمعه بود با شوهرم  نذر کردیم اگه زندگی مون آرامش پیدا کنه لقب امام زمان(صالح) رو بذاریم واسه پسرمون. موقع دخترم چهار ماهم بود که سونو گفت کیست گردن داره اونم نذر حضرت زینب کردیم که خوب بشه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
ایلیا ، بنیامین ،  تبسم ، رز  اینارو‌ دوس دارم  دعا کن خدا زودتر بده بهم😍

ای جاااان

یه شیطونش نصیبت بشه ایشالله

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
دختر اولم عسل  توراهیم نفس

ایشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

دختر اولم عسل  توراهیم نفس

چه باحال هر دو هم وزن همن

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.