2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله ک سهمیه دارن بابای سالم بالا سرتون بوده بی دغدغه زندگی کردین 

بابای من اونقدر کم سن بوده جبهه نرفته جانبازم نیس 

اما بابای دوستم بیچاره شیمیایی عامل تاول بود این تا زمان حیات بدنش تاول گنده گنده میزد و میخوارید دیوار اتاقش سیمانی بود اونقدر میخواروند تا میترکیدن دوباره تاول میزد به نظرت سهمیه حقشون نیس؟ یا اینایی ک موجی شدن زن و بچه رو بی اختیار میزنن بعدش از خجالت آب میشن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بله ک سهمیه دارن بابای سالم بالا سرتون بوده بی دغدغه زندگی کردین  بابای من اونقدر کم سن بوده ج ...

اره واقعا...تو زمان جنگ خیلی هاشون سلامتیشونو از دست دادن...شرایط بعضی هاشون واقعا ناراحت کننده است

نه نیست...همه چی رو باهم قاطی نکنیم...میشه از طریق امکاناتی ک دراختیارشون میزارن دبیرای درجه یکه رای ...

نمیدونم والا منم گفتم انصاف کجا رفته؟ کسی با این شرایط درس بخونه و بقیه تو شرایط دیگه من نمیدونم کتاب آموزشی و کلاس رایگان میزارن یا ن اما انصافا شرایطشون سخته 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
نه نیست...همه چی رو باهم قاطی نکنیم...میشه از طریق امکاناتی ک دراختیارشون میزارن دبیرای درجه یکه رای ...

اونی ک فقط ترکش خورده شیمیایی حساب نمیشه🙄و اون سهمیه هام درصدی میرسه مثلا همونی ک یه ترکش خورده یه درصدی ک با کسی ک شیمیایی شده فرق داره