2777
2789
عنوان

وزن نی نی یک ساله

105 بازدید | 11 پست

سلام مامانا و با تجربه ها نی نی من یک سالشه همه میگن ریزه چیکار کنم وزنش بیشتر بشه ؟؟ آخه الان دندوناش کم کم در میان و لاغر تر شده 

قضاوت است که زشت است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند کیلو؟ منم حس میکردم پسرم ریزه اس دکتر بردم گفت استخوناش ریزه وگرنه وزش خوبه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
وزن تولدش 2،650 بود

نهایتا هفت و نیم تا هشت باشه خوبه، غذاهاشو چرب تر کن، کره بزن هم برا رشد مغزش لازمه و هم وزنش بهتر میشه، شیر خودتم اگه میخوره یه سینه رو تا تهش بهش بده، هر دو رو نصفه نصفه نده، شیر اولش رقیق و تهش غلیظ و مغذی تره

نهایتا هفت و نیم تا هشت باشه خوبه، غذاهاشو چرب تر کن، کره بزن هم برا رشد مغزش لازمه و هم وزنش بهتر م ...

ممنون آبجی ،، چه غذایی بدم برا وزنش خوبه؟

قضاوت است که زشت است....
بین هفت کیلو و هشتصد و هشت کیلو متغیره    

دختر یا پسر؟ عزیزم کره رو زیاد کن تو غذاش هر ده دیقه سفی کن شده یه لقمه یه چیزی بهش بدی موز زیاد بده نون بده دستش مخصوصا فطیر همینجوری بخوره من هفته ای یه بار تو یه کم کره آب شده نون له میکنم به عنوان صبحونه با یه لیوان شیر میدم بخوره

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
دختر یا پسر؟ عزیزم کره رو زیاد کن تو غذاش هر ده دیقه سفی کن شده یه لقمه یه چیزی بهش بدی موز زیاد بده ...

ممنون آبجی سعی میکنم کره بیشتر استفاده کنم

قضاوت است که زشت است....