2777
2789
عنوان

عکس رنگی

108 بازدید | 4 پست

سلام خانوما کسی بوده با عکس رنگی متوجه شده باشه لوله هاش بسته اس و یکیش باز شه اون یکیش نشه . و دکترش یهش دارو یا چرک خشک کن بده یا اصن دارویی نده ولی باز بعد۴ماه بفرستش عکس اون یکی لولشم بازبشه با عکس ؟مرسی اگه اطرافیانتونم بودن بگین 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

عزیزم من فقط شنیدم با عکس احتمالش هست اگه لوله بسته باشه باز بشه یعنی عکس بجز جنبه تشخیصی جنبه درمانی هم میتونه داشته باشه،منم 2 هفته دیگه باید برم عکس بگیرم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیزم من فقط شنیدم با عکس احتمالش هست اگه لوله بسته باشه باز بشه یعنی عکس بجز جنبه تشخیصی جنبه درمان ...

من یبار گرفتم یکیش بسته اس حالا ۴شنبه باز باید برم ببینم بازمیشه یانه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یبار گرفتم یکیش بسته اس حالا ۴شنبه باز باید برم ببینم بازمیشه یانه

شنیدم عکس رنگی درد داره ،شمام روز 8 تا 10 پری باید عکس بگیرین؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
 شنیدم عکس رنگی درد داره ،شمام روز 8 تا 10 پری باید عکس بگیرین؟

اره عزیزم من یبار گرفتم  دردش قابل تحمله