2777
2789

پسرم دوسال و نیمش هست متاسفانه بخاطر شیر شبانه که می خوره دندان های شیریش خراب و پوسیده شده و دوتا از کرسی هاش هم همینطور.

دیشب دوجا بردمش دکتر گفتن چهارتا شیری باید کشیده بشه و اون دوتای دیگه هم با ترمیم درست کرد .و اینها همه باید با بیهوشی انجام بشه .

لطفا اگه تجربه ای دارید بگید .

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

و اینکه هنوز دردی نداشته دندوناش خودم برم درست کنم یا نه هنوز زوده .موندم دکتر می گه انجام بده خانواده شوهرم می گن نه زوده هنوز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیج این مستند سازه شاهین صمدپور از دندونپزشکی بچه ها یه چیزی گذاشته اصلا حیلی بده 

حاما قبلش برو 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بیهوشی هوشش رو کم میکنه زیر چهار سال اصلا خوب نیست

من پسرم ۶ سالشه امسال بردم ۸ تا دندونش رو عصب کشی کرد خوب همکاری کرد 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

خب اگه دوسال و نیمه ،دندونای شیری رو بکشین تا 7سالگی که دندون در نمیاره!بعدم از من میشنوی صبر کن. بیهوشی اصلا واسه بچه خوب نیست . اگه درد نداره بزار بزرگتر شد ببرش ترمیم کنن

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
برو پیج این مستند سازه شاهین صمدپور از دندونپزشکی بچه ها یه چیزی گذاشته اصلا حیلی بده  حاما قب ...

میشه خلاصش رو بگین

یعنی تو دو سالگی تا این حد پوسیدگی داره؟؟؟

بله متاسفانه.یعنی در حد یکماه اینقدر داغون شد.هروقت شکلات می خوره مسواک می زنم.از وقتی از شیر خودم گرفتمش به شیشه رو اورده شبا تا نخوره نمی خوابه و این باعث شده در عرض یکماه دندونای شیریش کلا خرد بشه و به لثه برسه.

شیر خودتو یا شیر خشک خورده؟

بنظر من حتما برش پیش چند دکتر خوب اطفال اونها بهتر تشخیص میدن اگه خدایی نکرده دردش بگیره خیلی اذیت میشه

دکترا بهتر راهکار میدن 

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
خب اگه دوسال و نیمه ،دندونای شیری رو بکشین تا 7سالگی که دندون در نمیاره!بعدم از من میشنوی صبر کن. بی ...

نه نه اصلا کشیدن دندون قبل موعد خوب نیست دندون‌پزشک پسرم تاکید داره این دندونا خیلی مهمن برا درست در اومدن دندونایه دائمی رو اورتودنسی دندوناش 

شیر خودتو میخورد یا پاستوریزه یا شیرخشک؟

تا دوسالگی شیر خودم بعد که از شیر گرفتمش شیشه شیر پاستوریزه .و دکتر گفت صددرصد بخاطر شیر شبی هست که می خوره .گفت بچه از یکسالگی نباید شیر شب بدین خارجی ها بعد یکسال شیر شب رو می گیرن اما تو کشور ما اطلاع رسانی نمی کنن .