2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من 11پریمه این ماه متفورمین کلومیفن مصرف کردم .میرم تو هفت ماه

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

من ده ماهه ازدواج کردم از اولش جلوگیری نداشتیم،،،یه ماه دارو خوردم،دیگه ول کردم،الان عسل طبیعی با سیاه دانه دارم مبخورم یه ماهه،،،شماها بگین چی مصرف کردین ؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
من ده ماهه ازدواج کردم از اولش جلوگیری نداشتیم،،،یه ماه دارو خوردم،دیگه ول کردم،الان عسل طبیعی با سی ...

چرا دکتر نرفتی؟من 5 ساله بدون جلوگیری رابطه داشتم هیچی نشد.دوماهه دارم میرم دکتر تازه😒

بچه ها من چربی شکمی دارم با پهلو اگه اب کنم حامله میشم خودم خواب دیدم بهم گفتن باید لاغر شی،،چیکار کنم سریع لاغر شم؟؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم