2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد خوابهایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 76 پست
درمورد زمان مرگم

من بعد دیپلم بیخیال ادامه تحصیل شدم اما عشق مطالعه ودرس خوندن تووجودم بود شرایطشو نداشتم مدام خواب میدیدم دارم میرم امتحان بدم ولی درس نخوندم خیلی استرس میگرفتم تو خواب سه سال بعد ناگهانی شرایطم عوض شدو ادامه تحصیل دادم کنکور دولتی قبول شدم..😐

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه درمورد زمان مرگ مبینم بهم میریزم

من یه تاپیک دارم در مورد خوابهای صادقه خواستی بخون از بس خوابهام از بچگی صادق بود خودم از خوابهام میترسم گاهی...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چی میبینی

هر چیزی که حتی اونموقع بهش فکر نکردم‌

مثلا میبینیم یه اتفاق یا بحثی برای خودم یا خانواده م پیش اومده  فردا  میبینم عین همون بدون کم و کاست تعبیر میشه .خوابهای که در مورد بحث وجدل میبینم که من در جریان نبودم قبل از خوابم .یا بعضی مواقع در بیداری میبینم و عینا همون پیش میاد در مورد خانواده خودم و همسرم 

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

من یه خوابی واز هفت سالگی میدیدم البته الان چند سالی نمیبینم خواب میدیدم تو خیابون اطراف خونه مون دارم میرم شب تاریک هیچ کس نیست تو محله مون یه ساختمون که همیشه متروکه بوده اما تو خواب من چند تا دانشجو زندگی میکنند اونجا میرم تو ساختمون میبینم یه پسر و کشتند چاقو زدن به شکمش من میترسم میخوام بیام بیرون اما اون چندتا دانشجو دیگه نمیذارند بیام بیرون انگار میخوان من و بکشندهمین حا خوابم تموم میشه هروقت این خواب و میدیدم تو همون هفته یه اتفاقی میفتاد که از کنار اون خونه متروکه رد میشدم .....الان که تعریف کردم دوباره موهای تنم سیخ شد  این خواب و اون خونه کابوس نوجوانی و بچگی های من بود خدا روشکر تموم شده و خیلی وقت نمیبینم

من بعد دیپلم بیخیال ادامه تحصیل شدم اما عشق مطالعه ودرس خوندن تووجودم بود شرایطشو نداشتم مدام خواب م ...

خواب تو چه شیرین تعبیر شد 

انشالله موفق باشی

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
من یه تاپیک دارم در مورد خوابهای صادقه خواستی بخون از بس خوابهام از بچگی صادق بود خودم از خوابهام می ...

منم از خوابهام هراس دارم چون  اتفاق می افته

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
هر چیزی که حتی اونموقع بهش فکر نکردم‌ مثلا میبینیم یه اتفاق یا بحثی برای خودم یا خانواده م پیش اومد ...

شما خیلی عمیق به خواب میری؟

من یه تاپیک دارم در مورد خوابهای صادقه خواستی بخون از بس خوابهام از بچگی صادق بود خودم از خوابهام می ...

حتما میخونم ممنون 

چرا ترس دیگه عادت نکردی به این خوابها

من یه خوابی واز هفت سالگی میدیدم البته الان چند سالی نمیبینم خواب میدیدم تو خیابون اطراف خونه مون دا ...

وای چه وحشتناک

کاش خوبها همیشه اتفاق بیفتن

عزیز باورت میشه .یه شب تو خواب دیدم کسی فوت شده منم تو مراسمش هستم نمیدونستم کی مرده بعد همه میگفتن برید به ایران دخترخاله مادرم تسلیت بگید اون صاحب عزاست .صبحش به خواهرم زنگ زدم احوالپرسی گفتم از ایران خبر داری خواهرم گفت چطور اون اومده به یادت که حالش رو میپرسی .جریان رو تعریف کردم .گفت نه خبری نیست قطع کردم ساعت ۱۱ ظهر خواهرم زنگ زد گفت دیشب شوهر ایران سکته کرده مرده الان خبردار شدیم .این یه نمونه بود از خوابهام

وای چه وحشتناک

انقدر دوست دارم برم پیش یه روانکاوی یا روانشناسی باهاش درباره خوابم حرف بزنم ببینم چه چیزی تو ضمیر ناخوداگاهم هست  البته چون از یه جایی به بعد قطع شد دیگه برام مهم نبود ولی من همیشه از اون ساختمون وحشت دارم فکر میکنم یه جسد اون تو که با چاقو شکمش سفره شده....ترسش با من مونده چون دقیقا ت  سن های کم این خواب و دیدم و هی تکرار شد