2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد خوابهایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 76 پست
شما خیلی عمیق به خواب میری؟

نه همیشه

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
خواب تو چه شیرین تعبیر شد  انشالله موفق باشی

الان یادت میدم چطور خوابتو شیرین کنی چطور خدانکرده تلخ...

یه روز زنی میره پیش پیامبر میگه شوهرم تاجره ورفته مسافرت  خواب دیدم ستون خونه ام ریخت پیامبر میگه تعبیرش اینه که شوهرت سلامت میاد وبرات سوغات میاره خواب همینطور تعبیر میشه واین اتفاق چند بار میفته هربار پیامبر همین تعبیرو داره تا اینکه بار سوم یا چهارم که زن دوباره به دیدنپیامبر میره یکی از همسران پیامبرو میبینه وماجرای خوابشو به اون میگه زن میگه وای برتو ستون خونه شوهرت بود که مرگش رسیده  زن ناراحت پیش پیامبر میره وماجرارو میگه که همسرت چنین تعبیر کرد پیامبر میگه همون تعبیر که اول شد از خواب همون میشه یعنی شوهرت میمیره...!!!

حالا تعبیر شما از خوابهاتون چیه من سالهاست خوابهامو به زیبایی تعبیر کردم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم اینطوری میشین؟  که خواب باشین واومدن روح توی جسمتون و حس کنید بایه تکون وحشتناک....&nbs ...

گاهی وقتها برام پیش میاد

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
وای  ..

خیلی خوابهای اینطوری در مورد مرگ دیگران دیدم که تعبیر شده.در مورد  دعوا  و تصادف .بعضیهاشون رو تو بیداری میبینم

نه همیشه

روح ما در  خواب چون به بالا وعالم ملکوت پرواز میکنه در ابتد شیاطین بهش دسترسی دارن ومیتونن هر دروغ یا وسوسه ای رو به جون مومن بندازن اما وقتی سعود کامل میشه یعنی خواب عمیق میشه روح به ملکوت رسیده وحقایق رو میبینه که بعد بهش میگیم خواب صادقه برای همینه که میگن خواب سحر حقیقیه چون معمولا در اون زمان خواب عمیقتر شده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
الان یادت میدم چطور خوابتو شیرین کنی چطور خدانکرده تلخ... یه روز زنی میره پیش پیامبر میگه شوهرم تاج ...

درست اون جمله اخرپیامبر رو متوجه نشدم 

اما من همیشه مرگ رو نمیتونم هضم کنم 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
روح ما در  خواب چون به بالا وعالم ملکوت پرواز میکنه در ابتد شیاطین بهش دسترسی دارن ومیتونن هر د ...

چه قشنگ گفتی 

اره خواب های سحر هم همیشه میگن زودتر تعبیر میشن 

خیلی خوابهای اینطوری در مورد مرگ دیگران دیدم که تعبیر شده.در مورد  دعوا  و تصادف .بعضیهاشو ...

منظورت ارواح اونارو میبنی؟ 

نه .میبینم که فلان همسایه یا فامیلمون خونه اشون مراسم همه ناراحتن .فردا میشنوم که فوت شدن 

نه .میبینم که فلان همسایه یا فامیلمون خونه اشون مراسم همه ناراحتن .فردا میشنوم که فوت شدن 

صدقه بده همیشه 

خون ریختن هم خیلی خوبه یه مرغی چیزی سرببر

درست اون جمله اخرپیامبر رو متوجه نشدم  اما من همیشه مرگ رو نمیتونم هضم کنم

پیامبر افسوس میخوره عزیزم منظورش اینه که خواب رو در مرتبه اول هر طور تعبیر کنی همون میشه چون زن پیامبر خواب زن رو برای بار اول بد تعبیر کرد دیگه از پیامبر کاری ساخته نبود وشوهر زن اینبار برمیگرده

در مورد مرگ اگه میخوای نگاهت عوض شه یه کتاب هست به نام در آغوش نور نوشته بتی جین ایدی وتوگوگل  هم میتونی تچربه مرگ یا ndeرو سرچ کنی کمی از تچربیات افراد بازگشته از مرگ رو بخونی مثل من عاشق مرگ میشی نه از غم دنیا به عشق رسیدن به نور

چه قشنگ گفتی  اره خواب های سحر هم همیشه میگن زودتر تعبیر میشن

تو یه کتاب خوندم اخه خیلی برام جالبه بودنم در ضمن به نظر من خوابهای صادقه یکی از برهانهای وجود خداونده

پیامبر افسوس میخوره عزیزم منظورش اینه که خواب رو در مرتبه اول هر طور تعبیر کنی همون میشه چون زن پیام ...

ممنون ازتوضیحاتت 

حتما میرم دنبال کتاب 

تو یه کتاب خوندم اخه خیلی برام جالبه بودنم در ضمن به نظر من خوابهای صادقه یکی از برهانهای وجود خداون ...

اسم کتابو یادت نیست