2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد خوابهایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 76 پست
میشه بیشتر بگی

فرويد پدر علم روانشناسي معتقده كه خوابها از گذشته ي ادما خبر ميدن، از اتفاقايي كه خصوصا در دوران كودكي افتاده و ظاهرا فراموش شدن ولي فشارشون رو ناخودآگاه زياد هست و به شكل خواب خودشون رو نشون ميدن

معمولا روانكاوها و روانشناسها مي تونن خوابها رو تفسير كنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه خواب محل زندگی بچگی هامو میبینم که توی همون سن 4...5 سالگی ام و یه پیرزنی دنبالمه یا خودم د ...

نپرسیدی تا حالا ببینی تعبیرش چیه

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
پس چیه

روح انسان تا هفت کالبد  رو طی نکنه بالا نمیره اینها میتونه از ناخود اگاه یکی از شخصیتهای قبلی باشه که روح فعلی ما در اون بوده بستگی داره که کالبد ما چندمی باشه 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
دقیقن درکت میکنم منم اکثراوقات یه خوابایی میبینم که عین اون برام اتفاق میفته صدقه بدم قران میخونم ول ...

چرارفع نمیشن اونایی ک بدن؟ 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

من همیشه خواب میبینم تو یه جایی هستم انگار خونه هست پایینش خرابه هست وتوالتای داغون بالاش خونه قصر این خواب از بچگی باهام بوده...الان 2سالم هست هر ازیه مدت خواب یه پسری میبینم که همیشه دنبالمه و میخواد باهام باشه توبیداری هم میشناسمش