سلام،من ۲۴ بهمن دخترم وبردم واکسن یکسالگی زد و۳ روز بعد جوشهای ریز زد وبعد تب شدید بالای ۴۰ درجه وسه روز قبل دکتر بردم وگفت ریه هاش عفونت کرده وسرماخورده بوده وواکسن زدی در حالیکه اصلا علائم ونداشت وبا اینکه دارو بهش میدم اصلا خوب نشده کسی تجربه ای داره کمک کنه؟
سلام خوب هستین میشه راهنماییم کنین پسر منم ۷اسفند واکسن زده از دیروز صب تب داره و دستشوییش شله هنوزم ...
سلام بله دخترم بهتره اما کامل خوب نشده من اول پیش ی متخصص اطفال بردم وسفکسیم واسه دخترم نوشت وگفت که سرماخورده بوده وواکسن زدم وعفونت شدید گرفته اما اصلا خوب نشد تا اینکه ۷ اسفند بردمش بیمارستان بطوریکه تبش خیلی بالا بود واسهال داشت ودکتر گفت دوز داروها زیاد بوده وواسه همین اسهال گرفته وخوب نشده وداروها رو قطع کردم ودیگه بهش ندادم وفقط استامینوفن دادم وواسه اسهالش دکتر دارو که داده بود اصلا خوب نشد وبهش نبات داغ وکته ماست میدادم وبعد یه هفته خوب شده البته هنوزم خس خس سینه داره ودیگه پیش هیچ دکتری نمیبرم نمیدونم بچه شما هم مث دختر منه یا نه انشاالله که زودی خوب میشه شاید هم خوب شده تا الان
سلام بله دخترم بهتره اما کامل خوب نشده من اول پیش ی متخصص اطفال بردم وسفکسیم واسه دخترم نوشت وگفت که ...
ممنون که جواب دادین پسر منم ۳روز تب شدید داشت الان تبش کمتر شده ولی بدن و صورتش پاشیده دکترش گفته از واکسنه یه ۶روز بعد علایم داده ولی همم که بگن مادر همیشه نگرانه