2777
2789

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم😊

لطفا خانومای رشتی و رامسری کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای زندگی کردن رفتید یا برای تفریح

تفریح..زیادرفتیم...ولی رامسرشیکتره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

آخه عزیزم رشت و رامسر چه ربطی بهم دارن !!!! 

شما باید ببینی زندگی تو شهر بزرگ و پر امکانات برات مهمه یا دریا و یه آرامش نسبی (چون بیشتر مواقع سال رامسر خیلی شلوغه و از آرامش خبری نیست)

آخه عزیزم رشت و رامسر چه ربطی بهم دارن !!!!  شما باید ببینی زندگی تو شهر بزرگ و پر امکانات برا ...

خب دوتا گزینه ای هستش که محل کار شوهرم میتونن برا انتقالی بهش نامه بدن. گفتم از ساکنان این دوتا شهر بپرسم چجوریاست

خب دوتا گزینه ای هستش که محل کار شوهرم میتونن برا انتقالی بهش نامه بدن. گفتم از ساکنان این دوتا شهر ...

من خودم اهل گیلان نیستم ولی رشت زندگی میکنم خیلی اینجا رو دوست دارم حتی با تهران هم عوضش نمیکنم معیارهای هرکسی فرق داره 

همسرم میخواد انتقالی بگیره موندیم نامه انتقالیش رو برا کدوم شهر بگیریم

باید ببینین اولویتاتون چیه؟ من رامسرم.ولی برای دکتر میرم شهسوار یا اگه مهم باشه رشت.بازار رشت خیلی بهتره.جنساشون قیمتاشون.مرکز استانه قابل مقایسه با رامسر نیست از خیلی جهات.ولی اگه اب وهوای خوب میخواین نزدیکی دریا و جنگل رامسر بهتره.اگه بچه دارین رشت امکانات بهتری داره برای بچه ها.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
همسرم میخواد انتقالی بگیره موندیم نامه انتقالیش رو برا کدوم شهر بگیریم

منبودم باکله میرفتم رامسر

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خب دوتا گزینه ای هستش که محل کار شوهرم میتونن برا انتقالی بهش نامه بدن. گفتم از ساکنان این دوتا شهر ...

رشت بهتره. از نظر پاساژ و بازار و دکتر و دانشگاه. 

رامسر خیلی دلگیره فقط به درد تفریح یک هفته ای می خوره

جنس ها هم چون شهر تفریحی گرونه

اگه من بودم رشت و انتخاب می کردم

آبادتر و بهتر و کلان شهره الان