2777
2789
عنوان

سوال دارم میشه بیاید

218 بازدید | 16 پست

ریزش شدید مو دازم دکتر رفتم ازمایش دادم دارو داد باز خوب نشد موهام یک چهارمش مونده از بس میریزه اصلا طبیعی نیست , ول وومن بهتره بخورم یا هیرویت؟ 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉

هیرویت یا آیرویت؟

ایرویت آهنه ول ومن مولتیه

من ریزش شدید داشتم قبلا شامپومو عوض کردم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه قرصی میخورم به اسم "درموبلا"  dermo bella خیلی خیلی خیلی راضیم قیمتشم از ول وومن بهتره& ...

تاثیر گذاشته؟ ریزش موهات کمتر شده؟؟ 

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
چند ورقم زینک ایرانی بگیر باهاش بخور امیدوارم بهتر بشی

زینک رو میخوردم یه مدت اصلا فایده نداشت 

من ول وومن خوردم و فارماتون مشکل ریزش موم کاملا رفع شد بعدناهارهم زینک پلاس بخور برای تقویت مو وناخ ...

فارماتون هم ویتامینه؟ بعد چندوقت جواب گرفتی؟

هیرویت یا آیرویت؟ ایرویت آهنه ول ومن مولتیه من ریزش شدید داشتم قبلا شامپومو عوض کردم

کلی شامپو عوض کزدم درست نشد که نشد الان واسه شما دزست شده؟

تاثیر گذاشته؟ ریزش موهات کمتر شده؟؟ 

آره خیلی تاثیر داشت برای من 

البته این داروها برای یکی خوبه برای یکی ممکنه انقدری تاثیر نداشته باشه ولی برای من خیلی خوب بود . برای خواهرامم گرفتم انقد راضی بودم

فارماتون هم ویتامینه؟ بعد چندوقت جواب گرفتی؟

بله عزیزم 

حدودا بعد ۳ماه کامل مشخص بود

الان حموم میرم شاید چندتایی بریزه 

من یه مدت اکوفان میخوردم اونم خوبه ولی موی صورت و بدنمم زیاو میکرد.دکتر بهم گفت فاماتون بخورم و ول وومن وزینک

آره خیلی تاثیر داشت برای من  البته این داروها برای یکی خوبه برای یکی ممکنه انقدری تاثیر نداشته ...

عزیزم ببخشید خیلی سوال میکنم روزی یه دونه قبل یا بعد غذا میخوردی؟؟

بله عزیزم  حدودا بعد ۳ماه کامل مشخص بود الان حموم میرم شاید چندتایی بریزه  من یه مدت اک ...

دستت درد نکنه عزیزم خداکنه واسه منم درست بشه حجم موهام خیلی کم شده تازه هنوز حامله هم تشدم دیگه اون موقع تاس میشم احتمالا

دستت درد نکنه عزیزم خداکنه واسه منم درست بشه حجم موهام خیلی کم شده تازه هنوز حامله هم تشدم دیگه اون ...

خواهش میکنم،نه عزیزم مدام داروهاتو استفاده کن زینک هم بعد ناهارت بخوره

ایشالا مواات پُر میشه حسابی

دکترمن میگفت کاهو عالیه کاهو زیادبخور

عزیزم ببخشید خیلی سوال میکنم روزی یه دونه قبل یا بعد غذا میخوردی؟؟

خواهش میکنم عزیزم . من روزی یه دونه عصر به عصر که معده م خالیه میخورم . روش نوشته چطوری بخوری فکر کنم نوشته بعد ناهار ولی من از سر کار که میرسم خونه اول اونو میخورم . بسته ای 87 میخرم . هر بسته 60 تا داره که برای دو ماه کافیه