2777
2789
عنوان

هنرمندا لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
سلام حیوان سال 98 خوک

حق با شماست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منتظرت بودم یا الله یه طرح بده بازار پسند

بنظرم شیرینی الان خیلی خریدار داره،،مخصوصا با بسته بندی خوشکل

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شیرینی الان خیلی خریدار داره،،مخصوصا با بسته بندی خوشکل

فکر خوبیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گیفهای نمدی عمو فیروز

چه جالب

خانم های هنرمند یا علی بگید

کاردستی اگر میخواد بفروشه و رو دستش نمونه دستبند درست کنه یا خوراکی

بقیه چیزها معمولا رو دستش میمونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
کاردستی اگر میخواد بفروشه و رو دستش نمونه دستبند درست کنه یا خوراکی بقیه چیزها معمولا رو دستش میمون ...

ممنون

از این گیفتا بسازین فروش داره برا سر سفره عید

😘

از این گیفتا بسازین فروش داره برا سر سفره عید

چه نازن اینا😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
طرح چی بهتر فروش داره

چون دم عیده حاجی فیروز یا سبزه و ماهی قرمز

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان