2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماهه هرروز تو بنگاها دنبال خونیم بعدازکلی گشتن ورفت وامد خونه دلخواهم نشد بدون پارکینگه برای زندگی ...

مهم اينه كه خريديد و ارزش پولتون كم نشده 

خيلي راحت بعدا عوض كنيد 

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕
چقد گرفتی وچندمتره؟ 

ما شهرقدسیم اینجا شهر شلوغیه بخصوص توخیابونی که ماگرفتیم ازلحاظ دسترسی به همه چییییییز خیلی عالیه ولی سلوغم هس پارگینک نداره برا ی پارک توخیابون شلوغش لنگیم 130متره شد 300میلیون .سه خوابس  واسه ماکه فعلا سه نفریم زیادی بزرگه وزیاد خانواده پرجمعیتی نیستیم خانواده خودم شهرستانن دیر به دیر میان خلاصه که طبقه آخره ولی خیلی دلبازه نورگیرش عالیه 

مهم اينه كه خريديد و ارزش پولتون كم نشده  خيلي راحت بعدا عوض كنيد

عزیزم چن خیلی دنبال خونه گشتیم دیگه دستم اومده که خونه بامتراژ پایین زودترفروخته میشه چن مردم توان خریدشو دارن ولی بالای صد مترو باید ارزونتراز قیمت منطقه بدی که خریدارو وسوسه کنه مثل ماکه بخاطر قیمت خییییلی خوبش وسوسه شدیم  میترسم درآینده ماهم بناچار مجبورشیم زبرقیمت بدیم