2777
2789

خانما كسي بوده مثلا هفته اي يبار ي بشقاب سيب زميني خورده باشه توي بارداري بچه بدنيا امده باشه سالم باشه؟و اينكه رشدش خوب باشه؟اخه الان يجا خوندم باعث ميشه بچه ريز باشه 

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا برعکس خوبه مخصوصا ابپزش . کلا سرخ کرده مضرره ولی ابپز عالیه من تازه میخوام ظروع کنم واسه وزنگیری این حرفا

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ
چرا هرچی میخورین میرین سرچ میکنید.بابا زندگیتون رو بکنید.

دقیقاااا من هممه چی میخوردمممم همه چیاااا بدون عذاب وجدان هیچیم نششششد

ینی فست فووود نوشابههه شیرینی  ادویه همممه چی

جالب اینجاست قندمم از همه عمرم کمتر بود تو بارداری😂😂😂۷۴ بود همه چی میخوردم به هیچکسم نمیگفتم

بچمم هیچیش نشد پوستشم عین برررف قررربونش بشمممم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
وا برعکس خوبه مخصوصا ابپزش . کلا سرخ کرده مضرره ولی ابپز عالیه من تازه میخوام ظروع کنم واسه وزنگیری ...

براي وزن گيري يك خانمه ميگفت بستني خيلي خوبه 

بعد اونم چند نفر ديدم ميگفتن ماه هفت ب بعد بهتره خورده بشه ك ديابت بارداري خطر اصليش گذشته باشه و ميگفتن خيلي توي وزن گيري تاثير داره و خوبه

براي وزن گيري يك خانمه ميگفت بستني خيلي خوبه  بعد اونم چند نفر ديدم ميگفتن ماه هفت ب بعد بهتره ...

اره بستنی دلستر عالسه ولییی واقعااا چاق کننده بدیه من سر بچه اولم خیلی خوردم البته اونقدذ تاثیر نداشت گلاااال . این سری چیزای دیگه می خورنم ضررش کمتر باشه 

اره بستنی دلستر عالسه ولییی واقعااا چاق کننده بدیه من سر بچه اولم خیلی خوردم البته اونقدذ تاثیر نداش ...

نيني تون چن كيلو بدنيا امد؟

ي سوال من تا اينجا هرسري رفتم سونو سن جنين نسبت ب سونو قبلي دو روز كمتر ميگن مثلا هفته شش رفتم 

دوباره ده لك ديدم رفتم ميباستم يازده هفته باشم ده و پنج روز بودم

دوازه رفتم ميباست ١٢و پنج روز باشم ١٢و سه روز بودم

و بازم ١٥و دو روز رفتم ١٥بودم!

اين يعني نيني داره كم رشد ميكنه؟؟

چي بخورم براي رشدش بهتر باشه و خوب رشد كنه؟

نيني تون چن كيلو بدنيا امد؟ ي سوال من تا اينجا هرسري رفتم سونو سن جنين نسبت ب سونو قبلي دو روز كمتر ...

خو اصل همون سن اولیه اس . واسه منم اونجوریه . نگران نباش . اگه رشدش کم باشه خدایی نکرده تو سونو مینویسن سن جنین کمتر ازخودشه یا مایع دورش زیاد از این چیرا . 

واسه واسه رشدش ماهای اول دسته سما نیس اگه ویار ندارید همچی بخورید جز همون ممنوعات غذایی که 3ماه اول هس . 

من لچه اول زایمان زود رس گرفتم 37هفته بدنیا اومد 2830بود پسرم . از بس پله پایین بالا رفته بودم . 

من نمیدونم سیبزمینی بچه رو درشت میکنه یا ریز،ولی یه پزشک تغذیه تعیین جنسیت گفته بود سیبزمینی کم بخورین،روی هوش بچه تاثیر منفی میذاره و همچنین پنیر خالی

آنچه برای دیگران ممکن گشته برای تو نیز ممکن خواهد شد