2777
2789
عنوان

بچه ها بدجور دارم ميسوزممم

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 109 پست
چجوری الویت اول خودمون باشیم راهنمایی کت

منظورم اینه ک همه علایقتونو فدای بچه و شوهر نکنین. از خاسته های معقولتون نگذرین ک خدا نکرده توی این موقعیت ها بسوزین ک با بدبختی شوهرامون ساختیم ولی رفت با یکی دیگه...

یا مثلا از تفریح و خرید معقولتون نزنین...از پس اندازتون نگذرین...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری الویت اول خودمون باشیم راهنمایی کت

بخدا اینقدر که بعضی از زن ها قناعت میکنن من موندم

دختر داییم چون پوشک گرونه،بچشو کهنه مینده و کهنه هارو با دست میشوره ،کهنه شور نداره

هر چی بهش میگم باباجان،نکن اینکارو فردا پسفردا مچت درد میگیره،شوهره میاد بگه آره زحمت خونه ی منو کشیدی که اینجوری شدی؟ میاد بگه فکر جیب من بودی؟

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
یکی از اقوام  دور همین کار و. با زن و. بچه ش کرد زنه که باهاش بود شوهرش دکتر بود دو تا بچه ش و ...

خدا شاهد لحظه لحظه سوختن من بود

خدايا ديگه طاقت ندارم 😭😭😭

یه معلم داشتم همیشه میگفت وابسته به مرد نباشید،،همه هنری یاد بگیرید،،الان حرفاش قابله درکه،شما خانم غصه نخور ناراحتی نکن،بسم الله بگو زندگی حدیدتو آغاز کن،سخته ولی شدنی اونا خوش هستن تو اینجا خودتو نابود میکنی؟هر دستی بدی همونو میگیری،پس میدن ،،شک نکن،،

بخدا اینقدر که بعضی از زن ها قناعت میکنن من موندم دختر داییم چون پوشک گرونه،بچشو کهنه مینده و کهنه ...

اینم بگم که دارن خداروشکر،میگم جای طرف و ظروف خونه،بچتو دو سال پوشک کن ،چی میشه تا دوسال ظرف و ظروفت شیک و پیک نباشه؟ 

هیچی مثل جون آدم نیست بخدا

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
منظورم اینه ک همه علایقتونو فدای بچه و شوهر نکنین. از خاسته های معقولتون نگذرین ک خدا نکرده توی این ...

مثلا داشتم دركش ميكردم از كجا ميدونستم زير پامو خالي ميكنم ميگفت خونه بخريم ماشين بخريم

كه هيچي نديدم😭😭😭😭

اینم بگم که دارن خداروشکر،میگم جای طرف و ظروف خونه،بچتو دو سال پوشک کن ،چی میشه تا دوسال ظرف و ظروفت ...

تازه باخودشون فک میکنن چقد هم زنای فداکاری هستن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

چن وقت دیگه خداتو شکر مبکنی از همچین مرد بی وجدانی نجاتت داد دستتو به زانوت بگیر خودت آرزوهاتو بساز برو سرکار یک هنر یادبگیر اول از همه باید یه درآمدی داسته باشی تا خودتو دخترت باز وابسته درآمد خونوادت نشین 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

ولی یه هنر یادبگیری از همش بهتره دخترت به یه مادر قوی احتیاج داره نه مادری که همش نقش قربانی رو بازی کنه اول خودت مهمی بعددخترت اول با خودت کنار بیا اون مرد دوره ای از زندگیت بود که تموم شد دنیا به هیچکس وفا نکرده اگه امروز برای توس فردا برای اونه فقط توکل بخدا کن و دیگه سعی کن دورهذی سوگواری تو تموم کنی و به زندگی برگردی بخاطر دخترت تو هرچی خودتو محکم تر و قوی تر نشون بدی همون مردم بیشتر حیرت میخوره که چرا از دستت داد 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه