2777
2789
عنوان

بچه ها بدجور دارم ميسوزممم

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگم چطور تونستي منو لحم بيچاره كني ميگه خودتو به بچه نچسبون اون زندگيش خوبه ميگم چطور تونستي بفرو ...

☹️☹️کاش زودتر میشناختی چه شخصیتی داره...شاید بار اولش هم نبوده از این کارا میکنه ک الان براش راحت شده

😔😔😔از خودت گذشتی بخاطر اون!! اون از تو گذشت ازوقتی تجربه های دیگرون رو دیدم هیچوقت از خودم نمیگذ ...

بدجور زمين خوردم همه زندگيمو براش گذاشتم مثل آينه صاف و ساده 

بدجور تو اين دنيا آتيشم زد 😭😭😭😭

وقتی بهتون میگم اولویت اول زندگی رو خودتون قرار بدین واسه همچین روزاییه.

ی وکیل بگیر و همه کارارو بسپار بهش، اصلاا با همچین موجود کثیفی رودر رو نشو. بذار رس همچین نامردی رو بکشن.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ای باباااااااا.،،،،چقدر مردا پست شدن،،اگه یه زن اینکارو کن همه جا هو هو میکنن،،ولی مرد هر غلطی کنه م ...

به راحتي داره طلاقم ميده من موندم و سادگيم زندگي از دست رفتم

☹️☹️کاش زودتر میشناختی چه شخصیتی داره...شاید بار اولش هم نبوده از این کارا میکنه ک الان براش راحت شد ...

از اول عوضي بود من گذاشتم به حساب بي پوليش نميدونستم چه آشغاليِ

ترکیه رفتنشون رو نگاه نکن بلاخره کائنات جوابش رو میده کسی که میاد تو زندگی ی نفر دیگه عاقبت خوشی انتظارش رو نمیکشه 

خوب درو تخته جور شدن دوتا آشغال شوهرت که خیانت کرد و اون زنیکه که رو زندگی ی نفر دیگه مثلاااا زندگی ساخته 

الهي آمين الهي خدا انتقام تك تك اشكامو ازشون رو تخت بيمارستان بگيره الهي هميشه تو راه بيمارستان باش ...

عزیزم نفرین نکن،میدونم خیلی سخته،ولی اصلااااا نفرین نکن،نفرین یه موج منفی شدددیددد ایحاد میکنه که بیشتر دامن خودتو میگیره تا اون

فقط و فقط بگو سپردمش به خدا،همیییین

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
الهي آمين الهي خدا انتقام تك تك اشكامو ازشون رو تخت بيمارستان بگيره الهي هميشه تو راه بيمارستان باش ...

یکی از اقوام  دور همین کار و. با زن و. بچه ش کرد

زنه که باهاش بود شوهرش دکتر بود دو تا بچه ش و ول کرد اومد. با این مرده الان یه زندگی وحشتناک دارن مرده به اینم خیانت میکنه

خود مرده هم دستش از کتف عفونت کرده هر چی دکتر میره نمیدونن علتش چیه 

وقتی بهتون میگم اولویت اول زندگی رو خودتون قرار بدین واسه همچین روزاییه. ی وکیل بگیر و همه کارارو ب ...

اين آشغال نميذاشت تو أوليت باشم تا چيزي ميخواستم ميگفت ندارم پول جور ميشد براي خودش لباس ميخريد حرف ميزدم با مشت ميزد تو سرم كه حق نداري حالمو بگيري