2777
2789
عنوان

بچه ها بدجور دارم ميسوزممم

| مشاهده متن کامل بحث + 4177 بازدید | 109 پست
شما که میگی همش سختی کشیدم تو زندگی ولس کن با دخترت خوش باس ولی اگه ثدسالم طول کشید تمام حق و حقوف خ ...

تو اين زندگي من و بچم سوختيم 

بدجور فروختمون اين زندگي از نظر اون تموم شدست

اين نامرديهههه

الهی ک با این نامردی ک کرده روزگار بدترین نامردی رو در حقش بکنه غصه نخور عزیزم من دعا هام میگیره ان شاا... ک خدا دلتو شاد کنه

الهی و ربی من لی غیرک    خدای من و پروردگار من من جز تو که را دارم؟؟             👦👰👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اين زندگي من و بچم سوختيم  بدجور فروختمون اين زندگي از نظر اون تموم شدست اين نامرديهههه

فدای سرت اون زن رفیق دوماههس پولشو که بکشه بالا باز بت بکی دبگه میپره بهت قول میدم

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

الهی ک با این نامردی ک کرده روزگار بدترین نامردی رو در حقش بکنه غصه نخور عزیزم من دعا هام میگیره ان ...

حالا ک دعات میگیره برا استخدامی قبول شدن شوهر منم دعا کن😍😍😍

اگه میبینی کاربریم تازس بدون  تاپیک گرونی زدم ترکیده😑
من شكايت نكردم ميخواستم برگرده الهي سرطان بگيرن خدايااااااا 

خوب الان که فهمیدی داره میره شکایت کن ساید بره موندگار بشه اونوق دستت به جایی بند نیست

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه