2777
2789
عنوان

من و شوهرم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 37 پست

اول اینکه خدا کنه خانوادش فهمشون بالا باشه اونا دیگه پرش نکنند. دوم اینکه فکر کنم با خانوادت مشکل داره و با خانوادت صحبت کن وقتی از عمد میاد حیاط داد میزنه یکم تحمل کنن نیان بیرون. بعدشم اینکه آخه چرا اینقدر عمیق شده دعواهاتون؟ یکم یکیتون عاقلانه فکر کنه لجبازی رو به مدت بذارید کنار . شوهرت مشکلش چیه؟

اول اینکه خدا کنه خانوادش فهمشون بالا باشه اونا دیگه پرش نکنند. دوم اینکه فکر کنم با خانوادت مشکل دا ...

نه خانوادش حق به من ميدن.شوهرم خيلي مغروره.بزرگنرين مشكلمون اينه كه تنبله.هركاري ميكنه مياد ميگه خوب نبود نشد.خونمون فروختيم سرمايه كرديم براي كارش ولي صبح تا شب توي خونه خوابه نه دست حتي به يه ليوان ميزنه برداره نه كار ميكنه از سرمايه خونه داريم خرج ميكنيم يه منم ميگه نبايد عصباني باشي به كسي هم ربطي نداره من دلم ميخواد اينجوري باشم.به شدت هم اضافه وزن داره ورزشم حتي نميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه خدا کنه خانوادش فهمشون بالا باشه اونا دیگه پرش نکنند. دوم اینکه فکر کنم با خانوادت مشکل دا ...

كار دولتي ذاشت انقدر دل بخواهي رفت سركار تا اخراجش كردن خونه فروختيم مغازه سوپرماركت زد منم با اينكه باردار بودم همش ميرفتم كمكش ولي اونم نرفت نا ضرر داديم و فروختم براش مغازه رو بعد هم پخش مواد غذايي بازم گفت فايده نداره حالا هم با خالم شريكي مشاور املاك زدن ولي بازم نميره همش افتاده توي خونه خوابه.منم خسته شدم از بدبختي و اوارگي ميگه چرا.فوق العاده هم زبون درازو پرروه

خانوادم كمكش كردن مغازه زد با ١٥ميليون ضرر جمع كرد زبونش درازه ميگه ميخواستن ندن.خانوادمم الان ديگه از اين اوضاع خسته شدن بدجور افتادن وسط زندگيم.هركار دولتي هم پيدا ميكنيم براش ميگه فايده نداره ننيرم

كار دولتي ذاشت انقدر دل بخواهي رفت سركار تا اخراجش كردن خونه فروختيم مغازه سوپرماركت زد منم با اينكه ...

عزیزم اگه مردی مسئولیت زندگی براش مهم نباشه واقعا نمیشه بهش تکیه کرد خودت داغون میشی. یه اقدام جدی بکن تا بفهمه دیگه تحمل نداری. فکر کنم اقدام کنی برای جدایی تا یکم به خودش بیاد. اینحوری فایده نداره. چون خیالش راحته جدا نمیشی .

خانوادم كمكش كردن مغازه زد با ١٥ميليون ضرر جمع كرد زبونش درازه ميگه ميخواستن ندن.خانوادمم الان ديگه ...

خانوادت حق دارن.شما هم طرف شوهرتو نگیر چون واقعا مقصره. بذار بفهمه مقصره. حق با خانوادته اینجوری فایده نداره

عزیزم اگه مردی مسئولیت زندگی براش مهم نباشه واقعا نمیشه بهش تکیه کرد خودت داغون میشی. یه اقدام جدی ب ...

اره ميدونه نميخوام جدا بشم.منم مشكلم بچمه.خيلي خستم از لحاظ روحي

خانوادت حق دارن.شما هم طرف شوهرتو نگیر چون واقعا مقصره. بذار بفهمه مقصره. حق با خانوادته اینجوری فای ...

نه طرف شوهرمو نميگيرم .اعتراض داره ميگه تو چرا احترام بهم نميذاري دفاع كني.اخه من ديگه به جايي رسيدم كنترل ندارم روي رفتارام جلوي خانوادم بهش فحش ميدم

اره ميدونه نميخوام جدا بشم.منم مشكلم بچمه.خيلي خستم از لحاظ روحي

عزیزم این همه بچه خانوادشون جدا شدن. درسته سخته .اما این بچه با این پدر خوشبخت نمیشه . شوهرت خودش وقتی بچت واسش مهم نیست به چه درد میخوره؟ وقتی مسيولیت و آینده بچش مهم نیست چه فایده؟ مردی که شیره کار کردن تو وجودش نیست نمیشه اینجوری باهاش زندگی کرد.یه اقدام بکن تا به خودش بیاد.شما با این کارت بدتر اونو خیالشو راحت کردی. الان وقتشه. حالا که خودش رفته شوک بهش بده برو قانونی اقدام کن

نه طرف شوهرمو نميگيرم .اعتراض داره ميگه تو چرا احترام بهم نميذاري دفاع كني.اخه من ديگه به جايي رسيدم ...

حق داری .تازه خیلی هم تحملت بالا بوده تا الان کنار اومدی

براش مهم نيست.بايد واقعا جدا بشم.مگه نه؟

اره باید بفهمه که دیگه خسته شدی. قانونی اقدام کن. اگه به خودش اومد که هیچی جدی میگیره میره سر کار. اگرم مهم نبود واسش عمرتو پای این آدم تلف نکن .تو این دوره که به سختی مردم دارن زندگی میکنن نمیشه که تن پرور باشه نره سر کار.وقتی نمیتونه زندگی رو بچرخونه بیخود می‌کنه مسئولیت زن و یه بچه رو گردن گرفته.

٣سال.نه كار دولتي داشت نرفت تا اخراج كردن

خوشبحالتون چقد خوب کار دولتی گیرتون میاد😔شوهر بیچاره من از۴صبح تا۵عصرکارگری میکنه

مث چی جون میکنه ک خرجمونو دربیاره 

هرچی هم   درس میخونه استخدامی شرکت میکنه اخرش جوابمون اینه:

از آبدارچی تا مدیرکل رو نماینده خودش انتخاب میکنه کسایی ان ک براش تبلیغ کردن🙄

کسایی مث ما تا اخرعمر باید سگ دو بزنن

اگه میبینی کاربریم تازس بدون  تاپیک گرونی زدم ترکیده😑