2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درخواست بده چشم 

عههه نیگاه اقای..ازین کارای هرمی و شرکت بادران و زیر مجموعه و اینا نباشه ک مخم پره و اصلا حتی یه جمله نمیخام بشنوم ... تخصص تون چی هس ک میتونین ایده بدین ؟بعد درصد از چی برمیدارین؟؟من الان چطور اعتماد کنم بیام خصوصی شما 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
عههه نیگاه اقای..ازین کارای هرمی و شرکت بادران و زیر مجموعه و اینا نباشه ک مخم پره و اصلا حتی یه جمل ...

کار هرمی که نیس ابدا کار در منزل به صورت اینترنتی و تولید هست 

تخصص ندارم مدرک هم ندارم خوبه 

لازم نیس بیاین خصوصی 

کار هرمی که نیس ابدا کار در منزل به صورت اینترنتی و تولید هست  تخصص ندارم مدرک هم ندارم خوب ...

همین جا ایده تونو میگین؟

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

سلام عزیزم 

پیشنهاد میکنم اگه وقت و حوصله دارین آموزش کالباس خونگی رو که تو اینترنت هست یاد بگیرین و هر هفته مقداری کالباس خونگی درست کنید از آشنا ها و اقوام  سفارش بگیرید که به فروش بره 

یا مثلا ترشی و سبزی خورش تهیه کنید 

یا کاکتوس پرورش بدین 

از محصولاتی که آماده کردین ببرید مدارس شاید مدیر و معلمان ازتون بخرن 

کاربری مشترک دو دخترخاله😊