2777
2789
عنوان

به نظرتون بعد جدایی تنها زندگی کردن سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته برم اونجا اختیار خوابم را هم ندارم. پس احتمالا گزینه‌ی خوبی براش نیست. 

خودش باید شرایط خودش رو نگاه کنه ببینه می تونه زندگی خودش رو بچرخونه از نظر مالی اگر مشکلی نداشته باشه میتونع جدا زندگی کنه

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘

ي مورد ميشناختم ميخواست جدا بشه قبل طلاقش خوند ارشد قبول شد

بعد به بهانه ارشد مشهد اومد 

بعد ديگه جدا شد مشهد درس ميخوند كارم ميكرد دوجا

بعد اونم بر نگشت شهرشون همين مشهد موند

الان كار ميكنه ، درساشم خوند تموم كرد ديگه

وضع ماليشم خوبه ، دختر زرنگي

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اگر خانواده ات برای طلاق و هم بعد طلاق حمایتت میکنند بهتر است که با خانواده زندگی کنی  من خودم ...

حمایتم میکنن ولی گیراشونم هست من شاغلم شب زود میخوابم اینا تا دیروقت بیدارن سر و صدا یا جاهایی که دوست ندارم برم میگن باید بیای 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

شاغلم و یه مقدار پولم دارم همسرم گفته یه مقدار از مهرمو میده البته اون نظرش جدایی نیست ولی من واقعا نیاز دارم یه مدت تنها باشم 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
شاغلم و یه مقدار پولم دارم همسرم گفته یه مقدار از مهرمو میده البته اون نظرش جدایی نیست ولی من واقعا ...

بی دلیل میخوای طلاق بگیری  

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …