بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اونا حرفاشونو میرنن بالاخره خواهر برادر ادمم که سر زندگی خودشونن
هر کی حرف زد بگو اره شما خوبید خداروشکر 😝😝😝
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
توی شهر کوچیکی زندگی میکنی؟ توی شهرهای بزرگ اصلا این حرف مطرح نیست. مطرح هم باشه این فکر مریض مردم هست و اینکه خانواده نباید اهمیت بدن. جواب به این سوال خیلی به شهر و اطرافیان تو بستگی داره. بعضی جاهای ایران الان این مساله حل شده. بعضی جاهای یک خانوم محکم میخواد که یکم بیتفاوتی به خرج بده و برای خودش زندگی کنه. بعضی جاها اینقدر نادانی زیاده اصلا نمیشه.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
اگه پشتوانه مالی داری ک و ن لق حرفای مردم ولی استه برو استه بیا شیطونی نکن اگه قصدت بی حاشیه زندگی کردن باشه بهتره ولی اگه بخای شور و شر وارد زندگیت کنی عادت میکنی و زندگیت مزحکه=مضحکه=مذهکه حالا هرچی میشی
گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
اگر خانواده ات برای طلاق و هم بعد طلاق حمایتت میکنند بهتر است که با خانواده زندگی کنی من خودم ...
نوشته برم اونجا اختیار خوابم را هم ندارم. پس احتمالا گزینهی خوبی براش نیست.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»
اگه پشتوانه مالی داری ک و ن لق حرفای مردم ولی استه برو استه بیا شیطونی نکن اگه قصدت بی حاشیه زندگی ک ...
واقعا همینه که میگی. راستی همون دومی که نوشتی درسته: مضحکه