2777
2789
عنوان

چجوری پنج سال با یه کثافت زندگی کردم آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 3849 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفتی وکیل میگرفتی شاهد هم داری این مرد زنا میکنه میتونی خیلی چیزارو ازش بگیری شاید حبسش کنی 

دنبال مهریه و نفقه و حق و حقوقمم.  حوصله ی اصثبات کثافت کاریاشو ندارم. خدا جوابشونو بده

بنظر من اگه درامد نداري و خانواده ات پشتت نيستن از نظر مالي نميتوني بهشون تكيه كني طلاق نگير 

خيلي ها خيانت ميبينن طلاق ميگيرن اما متاسفانه به ناچار بعد از طلاق صيغه مرد زندار ميشن 

البته منظورم شما نيستيها 

فقط ميگم اگه شرايط بزرگ كردن بچه هات رو داري و از نظر مالي مشكلي نداري و ميتوني تنهايي رو تحمل كني به جدايي فكر كن 

وگرنه اصلا تسليم اون عجوزه خانوم نشو 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
دنبال مهریه و نفقه و حق و حقوقمم.  حوصله ی اصثبات کثافت کاریاشو ندارم. خدا جوابشونو بده

فوقش دادگاه ميگه در سال يه سكه و..مگر اينكه ملك و املاك زياد داشته باشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
بنظر من اگه درامد نداري و خانواده ات پشتت نيستن از نظر مالي نميتوني بهشون تكيه كني طلاق نگير  ...

الان هفت ماهه خونه بابامم. خانوادم مثل کوه پشتمن.  بچه ها رو دادم باباشون. خیلی خوشحالم دارم جدا میشم. ولی منتظرم اون درخواست طلاق بده تا به همه حقدو حقوقم برسم. 

فوقش دادگاه ميگه در سال يه سكه و..مگر اينكه ملك و املاك زياد داشته باشه 

نه کار دولتی داره. نهایتش 6 ماه یه سکه هس. تا موقع طلاق نفقه هم باید بده چون تمکینش رد شد. و الان یک سوم حقوقشم دارم میگیرم به اضافه ی عیدیش.  و یه خونه داره توقیف کردم ولی اونو نمیدونم دیگه

نه بزنه عدم تمکین اونوقت تو گیر میفتی خودت رفتی یا خودش گفته بری 

من خودم رفتم .ولی رفت عدم تمکین گرفت. منم وکیل گرفتم. وکیلم گفت الکی بگو بر میگردم.  ولی اونم چون اصلا فکرشو نمیکرد که من بگم برمیگردم. همونجا تو دادگاه گفت نمیخوام برگرده. و رد شد. و الان براش 7 ماه نفقه بریدن تا دو سال

عزیزم شماهم مثل خواهر شوهر منی اصلا غصه نخور لیاقتتو نداشته 

خواهرشوهرمم دوتا بچه رو داد شوهرش بعد ۴ سال کشمکش ۴۰۰ ملیون از شوهرش گرفتو طلاق گرفت فقط دوستدارم الانشو ببینی اونم ۳۰ سالشه 

الان که دارم باهات حرف میزنم رفته تهران میکرو و بوتاکس و خرید عیدشو انجام داده رفته شمال مسافرت یعنی ببینی میگی ۲۰ سالش شده دانشگاهم داره میره

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
عزیزم شماهم مثل خواهر شوهر منی اصلا غصه نخور لیاقتتو نداشته  خواهرشوهرمم دوتا بچه رو داد شوهرش ...

منم اینقدر دلم میخواد روحیم اینجوری بشه. ولی تمام سعیمو میکنم که منم بهم خوش بگذره .ممنون بابات روحیه دادنت

منم اینقدر دلم میخواد روحیم اینجوری بشه. ولی تمام سعیمو میکنم که منم بهم خوش بگذره .ممنون بابات روحی ...

میشه عزیزم زمان میبره اما خودتم باید بخوای 

امیدوارم انقدر غرق در خوشی بشی که به این دورانت فکرم نکنی

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍