وااااای دارم میترکم . آخه لامصب یه زن 42 ساله چیش از من 30 ساله بهتر بود که هر شب داری باهاش میخوابی. واااااااای . میدونم که میفهمین الان چققققدر زورم گرفته .اه
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
شوهر همکار من بهش خیانت کرد اونم با یه بچه طلاق گرفت الان یه زندگی آرومی داره با پسرش به خوبی و خوشی زندگی میکنه . امیدوارم آینده خوبی در انتظار تو باشه