2777
2789
عنوان

چجوری پنج سال با یه کثافت زندگی کردم آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 3849 بازدید | 66 پست
داریم جدا میشیم. ولی بازم فکرش میکنم نمیتونم این همه کثافت کارشو هضم کنم. چقدر احمق بودم که دیر فهمی ...

بهش فکرنکن...خلایق هرچه لایق

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ادمی ک‌ع‌ضیه واقعا عوضیه

اصلا بحث سن و زیبایی و کم نزاشتن واسه زندگی .. این چیزا نیست

اگه با کسی ک ۱۵ سال ازت ک‌چیک تر هم میبود نباید ناراحت میشیدی

اتفاقا خوبه با یه نفر بزرگ تر هست چون اینجوری حس نمیکنی تو سنت بیشتز بوده.. یا یه مشکلی تو داشتی

عوضی بودن اون نشون داده میشه

یادم تورو فراموش..

متاسفم واقعا 

ولي ادم تا ناكجا اباد ميسوزه هااااا 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
با همکارشه. 42 سالشه و مطلقه و یه پسر 13 ساله.  شوهر من 31 سالشه و دو تا بچه کوچیک  &nbs ...

جدیدا تعدادی از اقایون عقلشونو گذاشتن رو پایین تنشون (با عرض شرمندگی)

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
پیرزن جونده زیاده داییم زنش سیو سه چهار سالشه بایکی میره که پنجاه سالشه من موندم چطور دلش میات با مر ...

زنه بهم میگفت یه خاستگار دارم یازده سال از خودم کوچیکتر. حالا داشته شوهر منو میگفته. خخخخ . ای خاااااااک

هيچي نگو بهش يهويي مامور بفرست در خونش  اگه صيغه نامه نداشته باشه كارش ساخته اس و آبرويي  ...

نه بابا کجای کاری 

هیچکاریشونم ندارن 

گذشت اونزمان 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....