2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بی بی چک

341 بازدید | 43 پست

سلام... عکس پایین سه روز قبل پری و سیزده روز بعد hcg. یه هاله خیلی کمرنگ افتاد

عکس بالا دو روز بعد موعد پری و هجده روز بعد hcg.هاله پررنگ تر شد. 

ممکنه هنوز اثر آمپول باشه؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

۱۰۰درصد بارداری عزیزم

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم مباركه بارداري خانوم

یعنی تاثیر آمپول نیست؟؟؟ 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عاشق بی بی چک مثبتم  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
یعنی تاثیر آمپول نیست؟؟؟ 

ناثیر امپول تا روز 12 الی 14 میره عزیزمِِِ.ِ...برای اطمینان یه بی بی چک دیگه بزن

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
بارداری گلم ....علائمت چیه

هیچی! فقط سینه هام درد میکنه... قبل پری نوکش... الان همه ش شبیه گرفتگی و کوفتگی

مبارک باشه گلم خداروشکر حضرت فاطمه زهرا حاجت رو داد روز مادر امسال واقعا مادر شدی مبارک باشه انشالله بسلامتی نی نی تون بیاد بغلت

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
هیچی! فقط سینه هام درد میکنه... قبل پری نوکش... الان همه ش شبیه گرفتگی و کوفتگی

مبارکه فردا صبح برو یه ازمایش بارداری بده مبارکت باسه

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
مبارک باشه گلم خداروشکر حضرت فاطمه زهرا حاجت رو داد روز مادر امسال واقعا مادر شدی مبارک باشه انشالله ...

ممنون... واقعا💗💗💗