جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
بخاطر بچش کوتاه اومد دوسال اومد خونه پدرم موند وکیل گرفت حکم جلب شوهرشو گرفت بچش میومد التماس ما میکرد تو رو خدا با مامانم صحبت کنید برگرده روز ب روز رنگ بچه زرد میسد بخاطر بچش بعد دوسال کوتاه اومد
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
بدون بچه ام میمیرم تازه پدرش فقط حواسش به خودشه پدربزرگم فوت کرده بود سه روز بچه رو بهش دادم بچه رو تنها تو طبقه سوم خونه به امان خدا گذاشته بود ورفته بود کار بچه ام فقط سه سالشه تازه شوهرم خیلی کثافت کاری میکنه همش دنبال دوست دختربازیه دلم امن نیست
اصلش من میخواستم جدابشم رو لج ولجبازی خودش گفت اصلا من تورو نمیخوام و رفت تقاضای طلاق داد من ازش متنفرم ولی میگم اینجوری هم بچه ام اذیت میشه نه راه پس دارم نه راه پیش
میدونم خیلی سخته مخصوصا جدایی از بچه 😢تو این دوسال کلی بخاطر خواهر زادم اشک ریختم
میدونم خیلی سخته مخصوصا جدایی از بچه 😢تو این دوسال کلی بخاطر خواهر زادم اشک ریختم
بچه ها گناه دارند مامانم همینطور بد مادرشوهرم وشوهرمو جلوی بچه میگه اونم جوابشو میده من خودم ازشون متنفرم ولی دلم نمیخواد بچه ای که شرایط رو درک نمیکنه اونم تو این سن بیاد قاطی مسایل