2777
2789
عنوان

یک عدد آبروریزی کردم😅😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 33 پست

منم ۷ سال پیش رفتم چک شوهرم رو وصول کنم ۲۵۰ت بود اول صبح بود یه آقایی هم می خواست از حسابش پول برداشت کنه بعد این کارمنده به آقاهه میگفت شرمنده آقا اول صبحه آنقدر پول تو بانک نداریم باید صبر کنین و....

منم با ناراحتی وسط حرف این دو تا پریدم گفتم یعنی باید منتظر بشم تاظهر بشه؟؟؟؟

خانمه خندید گفت نه مال شما۲۵۰ ت 

این آقا ۲۰۰ میلیون میخوان

هیچی دیگه تو افق محو شدم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییییی😂😂😂😂😂

من جای اون تحویل داری بودم ک‌ پیشش حساب وا کردی یه ۵۰ تومن دستی بهت میدادم میگفتم برو جمعه رو خوش باش.ثوابم داشت😂😂😂😂😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
خخخخخ این دیگه محشره.😃😃😃

خیلی بد خیط شدم خدا رو شکر مرده آدم محترمی بود هیچ واکنشی نشون نداد😥😅

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم ۷ سال پیش رفتم چک شوهرم رو وصول کنم ۲۵۰ت بود اول صبح بود یه آقایی هم می خواست از حسابش پول برداش ...

وای دیگه بریدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من یه بار رفتم بانک واسه سوال در مورد یه طرح ک جدید اومده بود بعد یه خانمه داشت قسمت اعتبارات واسه وام فرم پر میکرد ! توی فرما یه جا نوشته "سِمَت" 

بعد دختره از اون پلنگا بود ک فکر میکنن آخر لاکچری اند😁

با یا نازی رفت سمت رئیس اعتبارات و گفت :

ببخشید آقااااا این سَمت رو چی بنویسم؟😌

من😑😐

کارمنده😲😲😲

رئیس شعبه هم خشتک دریده از شعبه فرار کرد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خواستم بگم بنویس راست گلم😊😂😂😂😂😂😐

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
 وای دیگه بریدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من یه بار رفتم بانک واسه سوال در مورد یه طرح ک جدید اوم ...

وااااای خدا دلم😂😂😂

یعنی حامله هم هستیم    

آره والا ، راستی ماها که اینهمه با گوشی ور میریم میگن بچه رو بیش فعال میکنه ، آخرش چی میشه 😖

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

فقط سرعت عمل

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.