2777
2789
عنوان

تاپیک موم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 31 پست
حالا چیزی از موم کردن دستگیرت شد!!؟ 🤔

نه فقد فهمیدم شوهرش موم نبود😐😐😐موبر بود

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بندگان برگزیده خدا بودی 😁😁

😎😎😎😎دقیقاا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

من تازه میخواستم بخونم ولی اینطور که معلوم بود مومش اصل جنس نبود😂

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
چرت و پرت بود به نظرم گفته بود شوهرم مث مومه تو دستم بیاین تجربه کسب کنین بعد گفته از کارت برادر ش ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

تاپیکاشو خوندم خیلی بی تجربست اگه بخونین میبینین توی اکثر حرفاش گفته شوهرم میگه برو خونه بابات اونم از نی نی سایتیا میپرسه بنظرتون برم خونه بابام

😅😅😅😅😅😅😅😅 تاپیکاشو خوندم خیلی بی تجربست اگه بخونین میبینین توی اکثر حرفاش گفته شوهرم میگه بر ...

خخخ خخ تعادل نداشت اصن😂😂😂

طریقه ی موم کردن شوهر  در دعواها ب او بگویید میذارم میرم بچتم برای خودت  از ان پس شوهر م ...

ن بابا برا همه جوابگو نیست البته بعضیا هم مث من نمیتونن اینطوری بگن چون یه درصدم بهش فک میکنم که اینطوری بشه مریض میشم

نه الکی زدم واست اعلان بیاد سوپرایز شی 

دقيقا الكي فقط اعلان منو پر كردي !!! 

حالا واسه اينكه بيشتر از اين اعلان منو پر نكني ميگم 

من گفتم تا حالا نشده يه زوج نرمال اينجا تاپيك بزنه پر بازديد بشه 

هميشه تو پربازديدها يا طرف از شوهرش بد ميگه ميگه دعوا كرديم ، يا ميگن شوهرامون مثل موم تو دست ماست !!! 

چيز پيچيده اي نگفته بودم كه نفهميدي 

اين حركتت بيشتر سورپرازيم كرد 😑😑😑 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400