2777
2789

از کجا میدونی شاید شما تو زندگیت چیزایی داری که اونا ندارن.هیچوقت ظاهر زندگی ادما رو با زندگی خودت مقایسه نکن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکنید.

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
الان میان میگن ظاهر زندگی کسیو با باطن زندگیه خودت مقایسه نکن😑 

وای.خیط شدم

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
دیدی گفتم😁

تو عمرم یه بار جمله اموزنده گفتما

اره همیشه میگم یکم باهام مهربونتر باش ولی خیلی مغروره خیلی حالم بده

با دعوا بهش میگی یا با خوبی؟ خودت سعی میکنی باهاش مهربون باشی که بتونی غیر مستقیم بهش یاد بدی یا شما هم مقابله به مثل میکنی؟ تو خونه هم مغروره یا فقط بیرون و در جمع فامیل؟ برا شما فقط غرور داره یا با همه سرسنگینه؟ اعتماد به نفسش برای رفتار توی اجتماع چه طوره؟

با دعوا بهش میگی یا با خوبی؟ خودت سعی میکنی باهاش مهربون باشی که بتونی غیر مستقیم بهش یاد بدی یا شما ...

با خوبی هزار بار گفتم

ولی خب خیلی عصبیه ...همینم باعث میشه روز به روز از هم دور بشیم

وقتی اینهمه سنگدله دیگه نمیتونم مهربون باشم

خیلی وقتا کوتاه اومدم..ولی دیگه نمیتونم