2777
2789
مطالب کتاب مرد دوست داتنی رو اینجا واستون مینویسم امیدوارم بدردتون بخوره و استفاده کنید
مخصوصا آقایون بخوون و انجام بدن
تاپیک زن دوست داشتنی هم هست به آدرس:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=800900&PageNumber=1
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کمک همسرت بعضی ویژگی های خوب را از ابتدای زندگی عادت زندگیتان کنید. زندگی مشترک یک تولد دوباره است؛ اگر بنای آن خوب گذاشته شود تا ثریا درست و صاف بالا میرود. قرار عادت های خوب را از اول بگذارید و آنها را در زندگی نهادینه کنید
مثلا عادت کردن به بوسیدن در هنگام دیدار
ابراز علاقه بصورت زبانی
قرار دادن جلساتی برای صحبت در مورد مساول زندگی به صورت هفتگی یا ماهیانه
نظم و برنامه ریزی و...
گاهی برای من یادداشت های عاشقانه بگذار، اینکار وقت زیادی از تو نمیگیرد ولی برای من یــــک دنیا می ارزد

امام صادق:
دل به نوشته و مکتوب اعتماد میکند و آرام میگیرد
یادت باشد من و تو میشود ما
بعد از ازدواج به این مفهموم بیشتر توجه کن. مهم نیست من یا تو حائز مقام یا موقعیت شویم مثلا اگر تو مدرک کارشنسی داریو من کارشناسی ارشد، احساس ضعف و عقب افتادگی نکن
به این نکته فکر کن که خانواده ما 2لیسانس و یک فوق لیسانس دارد
این را در بقیه ی امور هم تعمیم بده و همیشه مشوقم باش