2777
2789

به نظرتون چه آدمی دوست داشتنیه و شما رو جذب خودتون میکنه و دوست دارید بیشتر باهاش باشین؟

برعکسشم بگین چه ویژگی شما رو دفع میکنه

من خودم به شخصه مهربونی ادما خییلی جذبم میکنه و کسایی که مغرورن به شدت اعصابمو خورد میکنن

چه بگویم عزیز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمایی که پرن

سطحی نیستن

حرفی برای گفتن دارن

دیدشون به مسایل عمیقه

کتاب میخونن و فیلم میبینن

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

صداقت کلامش

اینکه طرف خودش و ادا در نمیاره !!

محبتش  محبت ... اهل تملق و تعارف و دورویی ... نیست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

راستش من از بداخلاقا دوروها و کسایی ک همش کنایه میزنن و‌زبونشون نیش داره دوری میکنم و تاجاییکه برام امکان داشته باشه نمیبینمشون.. انرژی مثبتا و باحالا و ادمای شاداب و یه رنگ دوس دارم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ادمایی که پرن سطحی نیستن حرفی برای گفتن دارن دیدشون به مسایل عمیقه کتاب میخونن و فیلم میبینن

اره اینم هست

البته به شرطی که نخوان عقیدشونو تحمیل کنن

چه بگویم عزیز؟

آدمی که یه رو باشه. یه رنگ. شیشه خورده نداشته باشه. کلا صاف و صادق باشه دیگه

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
مهربونی و با فهم و شعور بودن شوخ طبعی و شادابی 

یه نظرت چجوری میشه شوخ طبع بود که گندش درنیاد

چون من خودم ادم ارومی هستم در برخورد اول و یکی از ویژگی هایی که جذبم میکنه همین شوخ طبیعه ولی خب خودم خجالت میکشم اولش با ادما شوخی کنم ینی میترسم یه موقع بگن چه پروعه یا ناراحت شن

چه بگویم عزیز؟

ببخشید آدم های مغرور چه ویژگی هایی دارن 

همه به من می گن خیلی خودتو می گیری 

در حالیکه تمام تلاشمو میکنم با همه صمیمی شم نمیشه 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️