2777
2789

بذار بپزه خورد ریزش کن  بذار کنار 

دوتا سیبزمینی رو سرخ کن بذار کنار 

پیاز داغ درست کن رب و ادویه بزن فلفل دلمه خلالی رنگی اضافه کن سیبزمینی ها و جگر سفید رو اضافه ک نمک بزن بیار سر میز 

با سالاد شیرازی یا خیارشورگوجه 😊😊

مادرشوهرم جغور پغور(اسمش مطمئن نیستم) درست میکنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من درست میکنه عاللللیییی عاشقشم 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟

وااااای اسی چرخ نکنیاااا

مامانم میدونی چه طوری درست میکنه خیلیییییی خوشمزه میشه

حتما با این روش درست کن

اول بزار یه چندساعت بپزه تو آب جوشید زیرشو کم کن داخلش هم یکم فلفل سیاه زردچوبه میزنه 

آخرای پختش هم نمک 

وقتی کاملا پخت زیرشو خاموش کن

چندتا سیب زمینی برمیداره سرخ میکنه 

بعد جیگرارو از آب میاره بیرون خورد میکنه یکم سرخ میکنه بعد با اون سیب زمینی هایی که سرخ شده قاطی میکنه دوباره ادویه نمک زردچوبه فراوان فلفل میزنه پنج دیقه همینطوری میمونه بعد تموم 

اگه دوست داشتی پیاز هم میتونی سرخ کنی در کنارش بیاری 

اون آب اضافه ی جیگر که مونده هم میتونی بریزی تو کاسه بخوری با غذات 

مچسبه خیلی 

خیلی خوشمزه میشه 

واااای هوس کردم

اره خوشمزه میشه گاهی با اون جیگر قاطی میکنن بهش چغور پغور میگن

ممنون جگر سیاه و قلوه‌ و دلش‌ رو جدا سرخ کنم 

تو آپارتمانم‌ نمیخوام کباب کنم بو میپیچه‌ همسایه ها اذیت میشن  میخوام سرخ کنم

تیکر هدفمیییی   
ممنون جگر سیاه و قلوه‌ و دلش‌ رو جدا سرخ کنم  تو آپارتمانم‌ نمیخوام کباب کنم بو میپیچه‌ همسایه ...

خوب همون دیگه جیگر سفید اول ابپز می کنند بعد پخت خردش می کنند با جیگر سیاه قاطی می کنند تفت میدن خیلی خوشمزه میشه